![]() |
Prekid fajlova na GW 8
Nabavio sam dva fajla. U pitanju su kola koja traju po desetak minuta i vise (dobro mi dodju da ih pustim kao odmor malo). I oba lepo idu i jednog trenutka samo prestanu da se cuju, kao da se pritisne taster stop. Ima li leka tome ili mi nema odmora za vreme svirke:(
|
Jesi li prilagodio fajl bojama na GW8 ili vuce one iz GM banke?
|
pravo da ti kazem nisam siguran. Nabavio sam ih jos pre nekoliko meseci i ubacio ih ali ih nisam pustao. Kako se bese to radi, ako nije problem? I hvala Bobane puno.
|
moras da ga ubacis u song i onda da ga editujes!neznam stvarno sta je...da li su u pitanju samo ta dva fajla ili jos neki?pokusaj da testiras ili ako si voljan posalji mi te fajlove pa cemo pokusati i kod mene mozda je u pitanju neki bug!
|
Odaberes song pa onda Part view.Ako fajl staje uvek na istom mestu,pregledaj sve trake do tog mesta.Mozda je bolje da sam fajl uredis u nekom programu-Cakewalk recimo pa onda da ga ubacis u GW.Naravno prvo ucitas mapu tonova od GW8 u program.
Mozes i da napravis svoj demo-set od nekoliko instrumentala u mp3 formatu(preko playlist editora) i to pustis da cepa u krug,pa lepo mozes i da ne sviras!Ovo ti je bolja varijanta. |
Joj Bobane, ne znam ja da radim u tom programu. Nikada nisam ni znao a i nemam te baze instrumenata sto kazes ti. Probacu nekako da ih sredim. Ako uspem uspem, ako ne ne sta da se radi...
|
Da li mozes da posaljes ta dva fajla bas bih voleo da vidim da li koci kod mene?
|
Verovatno GW8 koristi odredjeni deo memorije za midi fajlove,a to ocigledno nije dovoljno za midi fajl od 10 minuta koji je nabudzen!!!!
Mozda je do toga?!! |
To bi mogao biti razlog i ja sam pomislio na to ali u svakom slucaju voleo bih da isprobam fajlove kod mene!
|
Moguce je to sto kazete ali mislim da je nacin da se to proveri tako sto se fajl edituje.Ako moze da se edituje i pri tom ne blokira kljava onda verovatno i moze da se uredi da svira kako treba.Naime postoji verovatnoca da odredjene Sysex poruke koje se nalaze u fajlu prouzrokuju da tako kazemo ova desavanja.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 12:10 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org