![]() |
Izvlacenje elemenata iz ritma na PSR yamahama?
Da li bi neko od kolega mogao da mi objasni da li je moguce ovo uraditi? Na jednom ritmu sto sam pronasao (vidi moj zadnji demo), bass i kontra gitara su uradjeni super, i tako nesto sam oduvek zeleo da imam na yamahi ali ne u sklopu ritma nego kao solo boje, da se mogu zezati malo sa manuelnim sviranjem bassa i kontre. Zanima me kako bih mogao te boje koji su inace elementi u ritmu izvuci i snimiti kao boju ili registraciju (ako je od dve boje pravljeno). Kada udjem u mixing konzolu vidim koje su to fabricke boje, ali bih zeleo da ih snimim sa svim efektima koji su nabudzeni na tim bojama. Nadam se da shvatate sta me zanima, i unapred se zahvaljujem na odgovoru ako neko zna.
|
Pa brate samo prepises parametre koji koriste te boje u ritmu... efekat moze i onako samo jedan da bude "odredjeni" ... mixing consola i precrtaj... onda nadji boje odredi na r1 i r2 i opet mixxc... i prepisi... drukcije na kljavi ne ide...
|
Ma to bi vec nekako i znao, ali bojim se da nema jos neka caka gde treba obratiti paznju (ako je nesto dirano u eq itd...). To vec ne bi znao skontati
|
Pa isto prepisi i eq ako je nastiman...
Druge nikve cake nema... znaci nadji eq i barkaj onda mixing cons.. dugme i on ce ti prebaciti na ritmicki eq... i onda imas svaku traku extra, i uzmes prepises ako je dirano i onda samo namjesis na r1 i r2 |
Epa kolege ima jos parametra koji su najbitniji kao sto su Akcenat , duzina trajanja note , napad na notu i normalno dinamika .... to je to
|
Trenutno vrijeme na Forumu 20:41 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org