![]() |
Koji solo Synthesizer
pozdrav svima !
mene interessuje koji je sada solo sint od korga dobar? ima Korg triton classic, studio, extreme,le.. ima korg triton classic za 500 eura: Polyphonie 62 Stimmen Multitimbral ja Tasten 61 - Tasten, anschlagdynamisch mit Aftertouch (Multi-, Layer-, Split-Modus) Int. Spielhilfen Pitch-, Modulationsjoystick, 4 Realtime Controller, Ribbon Controller (Classic, Studio, Extreme) Schnittstelle(n) MIDI, USB (Extreme, TR), SCSI (optional) Sequenzer 16 Spuren, Auflösung 1/192, ca. 100.000 Events ROM 32 MB (Classic, LE, Rack), 48 MB (Studio), 64 MB (TR), 160 MB (Extreme) Ext. Speicher Diskette (Classic, Rack, Studio), Smart Media (LE), Secure Digital (TR), USB-Speicher (Extreme) cito sam na forumu za scsi. sta je to tacno? Jel bolji Korg le ili normalni triton od classic? hvala vam unaprjed! |
Svi ti modeli Korgovih solo klavijatura koje ste pobrojali su dobri.
I Le i TR i Classic i Extreme. Samo zavisi sta je Vama dobro i sta podrazumijevate pod "dobro" a i kakav je Vas ukus. Prije postavljanja ove teme ste trebali procitati forum,na kojem imate mnogo tema o svakoj od njih,a bilo je i raznih poredjenja. Posto je vec dosta pisano o ovim klavijaturama,ovo cemo pod LOCK. |
Trenutno vrijeme na Forumu 22:30 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org