![]() |
Program za snimanje zive svirke.
Veliki pozdrav! :) Ima li neko da mi moze preporuciti neki dobar program za snimanje zive svirke??
Hocu da spojim mixetu sa lap-topom i da snimam zivu svirku. Imam par programa koji sasvim solidno snimaju, i zvuk je cist nije los, ali se cuje neko sustanje,grebanje iza, to mi jako smeta. Mozda ako neko poznaje ovaj program na koji se ovi momci snimaju, da je los ne bi ga oni koristili. :) Hvala svima unapred!! |
@Zdravko
Mogu ti preporučiti par programa koje možeš upotrijebiti za snimanje live svirke, ali ti mora u početku biti jasno da sama snimka nije dovoljna, nego treba sve kasnije još malo obraditi da se skinu raznorazni šumovi i tek tada je rezultat i više nego dobar.Ako samo misliš spojiri laptop i mixer teško da će rezultat biti zadovoljavajuči.Od programa je najbolje koristiti bilo koji za obradu audia-Adobe Audioton(zadnja verzija je 3),Sound Forge (zadnja verzija je 10), ili možda WaveLab(zadnja verzija je 6)!Bilo koji da koristiš svaki će i više nego dobro odraditi posao-moram napomenuti da su svi ti koje sam nabrojio komercijalni-ali tek nakon snimanja počinje posao kako obraditi snimke da bi bile upotrebljive.Zato ti preporučujem da se prvo malo informiraš kako to napraviti! Pozdrav! |
Ne bih rekao da je svastara mjesto za vasu temu, zato je PREMJESTENA!
|
Ja sam koristio soundforge... i vecina ljudi koje znam koristi isti program, ili ove koje je kolega ispod nabrojao, svi oni rade isto.... samo je razlicit interfejs, a to sto susti krca moze biti bilo sta, ne mozes bas da uklonis sve sumove tek tako, ne bi ljudi pravii gluve sobe i studio za dzabe... prvo sto utice na sum je kvalitet kablova, i konektora, kako i razglasnih tako i cinceva kojima se snima iz miksera u komp (99% su noname kineski) za jednokratnu upotrebu... ako mislis uraditi profi snimke mislim da je najpametnije da platis da se snimite u nekom studiju, em ljudi znaju kako se to radi, em neces gubiti vremena dok sve podesis kako treba, a ako zelis snimiti tezgu, ubaci bilo koji od ovih navedenih programa, kupi nove cinceve i sibaj na laptop.
|
Soundforge ti je jednostavan progarm za snimanje,a dobro snima! i ja ga koristim
|
Ovde imate player,audio grabber i audio recorder...zgodno a kvalitetno i uz to potpuno besplatno :)
Pisano je vec negde o ovim alatima http://www.aimp.ru/ |
Pozdrav,nešto slično sam i ja radio ,zvuk je ispao fenomenalno.Program se zove Cool Edit 2.0 Pro.Pokušej i nećeš požaliti.
|
pozdrav, ja sam probavao 1 put snimati isto tako mixeta+laptop i dobro je sta ja znam ja koristim obicni fl......... studio....... al inace snimam preko kljave pjesme, jer ima opciju za record.........
|
Eto kolege su ti preporucile programe pa isprobaj..
""Imam par programa koji sasvim solidno snimaju, i zvuk je cist nije los, ali se cuje neko sustanje,grebanje iza, to mi jako smeta."" Ako ti je laptop ukljucen u struju iskljuci ga iz struje i koristi na bateriju pa snimaj.. |
Trenutno vrijeme na Forumu 08:15 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org