![]() |
Oliver Dragojevic- jedan od mnogih
pozdrav svima, ima li ko ovaj ritam , to je neki disko beat.. hvala unapred
|
Koja klavijatura je u pitanju? Hvala
|
Ljudi koristite ritmove sa sintova , ja koliko znam da svaki sint ima ekstra ritmove za zabavnu muziku .
|
izvinite, klavijatura je pa800...po meni je specifican ritam zato sto u strofi ide disko, a u refrenu ide 8 beat, ja mislim... pa zbog toga pitam, jer taj prelaz na 8beat je bitan... ako je neko sluso pesmu , ali ja mislim da jeste :D. pozz
|
Ja sam probo sa 80'sDisco ekstra je taj ritam imam na yamahi psr 1500 . pozdrav
|
hvala druze na savetu, ali ja sviram na pa800, mislim ima i taj ritam klav, ali ne pase...
|
Druze odradi sebi neki univerzalni disko za takve stvari. Vecina muzicara radi tako. Ili tu pesmu ubaci u neki disko mix i teraj. Uglavnom ti je bolje neki univerzalni disko da sam napravis kako ti odgovara i koristis za takve pesme. ;)
|
hehehe, hvala kolega, sad sam se zainatio i pravim ritam, mislim nije tezak za pravljenje..
|
Veruj mi da nije, doduse i ja koristim par tudjih ali imam i svojih. Najbitnije ti je da imas ideju, kad zamislis kako to treba da izgleda, nije tesko realizovati. Samo napred!!! ;)
|
ma znam da nije tesko, nego nisam neki ljubitelj pravljenja ritmova :D, hvala na savetima kolega:)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 12:58 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org