![]() |
korgpa_800 - demo snimci
ja sam onaj BUCKO celjavi :lol: koj svira na dugmetaru TR poslusajte malo muzike i ne zameravajte tu smo malo pijani posle 2 flase viski :) |
Kolega dobar snimak samo si napravio jednu malo vecu fulu.
Posto vidim da nemas svoju temu sa demo-ima,sad si je tek postavio,ali malo si profulao naslov. Nadam se da te moderatori nece kazniti. Evo ti ova tema pa je malo iscitaj.;) http://www.yu-midi.org/forum/showthr...pravilnik+demo Lijep pozdrav...:) |
Odavno nisam cuo ovakvo lupetanje po bubnju.izvini kolega ali ovaj stvarno lupa po bubnju a trebao bi da svira,ili mozda to tako treba.
mozda sam malo prestrog ali mislim da je tako bolje nego da te tapsem po ramenu a da nisam iskren. |
U pravo si kolega ...al to je to on ne svira samnom ali mi je dobar drug i ima zelju da nauci da svira , iapk ja razumem njega on je rogen u Australiju.
|
ok,ne zameri mi,nisam zlonameran.
samo cepaj i stavljaj jos snimaka. snimi neko celo kolo da cujemo kako zvuci. pozdrav |
snimicu neko kolo svakako i ne zameram sta je tako, tako je :)
|
iskreno....osim tebe niko mi se ne svidja kako svira!!
Jel bubnjar nekad svirao narodnjake...cini mi se da je rocker? |
jeste on vise voli rock nego narodnjake :)
|
I promijeni brate bar ponekad boju kojom soliras. Ubi ona gitara. Bubnjara zatuci kad se opet nadjete u pripitom stanju, pa se vadi da si bio neuracunljiv.
|
I meni je zapalo sviranje bubnjeva u oko cuje se kao da serpe lupaju ili je mozda do loseg snimka moze i to da bidne...Sto se tice ostalog nije lose..Pooz
|
Trenutno vrijeme na Forumu 02:59 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org