![]() |
Pogrešno poslate sms poruke
Da li vam se desilo da pošaljete sms na pogrešan broj, ili da ste pisali poruku nekom i u poslednjem trenutku odlučite da je ne pošaljete a ipak ste je slučajno poslali, greškom?
Jednom prilikom smo kolega i ja sedeli sa jednom pevačicom koja je toliko pričala gluposti da više nismo mogli da je slušamo. Ja uzmem tel da napisem kolegi poruku kako me nervira i slučajno pošaljem njoj tu poruku. :) (kreten) Da li ste imali sličnih situacija? |
Pa druze to je bio jako dobar i efektan nacin da zasuti. :lol:
|
Meni se jos nije desilo da se zeznem ali se secam jednom kad su se posvadjali pevac i pevacica nesto,ovaj puko nije znao gde tera.I uzme telefon da posalje zeni poruku i zezne se i stigne ovoj.Kaze ona meni pazi ovog majmuna,ja pogledam a tamo pise:
Poludeo sam veceras iznervirala me ova kalastura je...mater u usta. |
Par puta sam imao neprijatnosti sa devojcicom zbog toga. Ne koristite mobilni telefon u alkoholisanom stanju.
|
Haha,ja sam jednom pisao jednoj drugarici ˝ :) ˝ i posaljem greskom devojci.A joooj,jedva sam se izvukao.
|
@EmirTotic
Naučno je dokazano da telefon nije za pijane ljude! :)) |
Eh , i meni se desilo tako slicno ali.... Elem jedan drugar mi dugovao 100 e , ja daga podsetim jer je on zaboravio za dug i resih da mu posaljem SMS poruku sa sledecim sadrzajem :" Ej bre ti sta je stobom gde si bre nema te dase javis , ej bre je....cu te za moje evre a i vreme ti je , pa dokle da cekam " ... i napisem svoje ime i posaljem . Istize mi odgovor : Ej cao , kako to odjednom sneba pa u rebra , hm.... al nema veze netreba mi evri , dodji sutra u 3 posle podne , muz mi je na poslu . MARIJA . Auuuuu , ja umesto drugu poslo sam poruku jednoj zeni , sto sam joj svirao 18 rodjendan njene cerke prosle godine . Uf jedva sam joj objasnio da je greska .. strasno a njen muz moj skolski .....
|
**
Ja nisam nikome posla SMS greskom.......vec neke primljene nisam izbrisao sa mobilnog......leleeeee #o
|
Sviro sam neku svadbui doso kuci u 5-6 ujutro kad oko 11 sati stize mi poruka od rodjaka "jesil usto da dodjemo na kafu" i ja mu odgovorim "Nisam kod kuce evo me kod punice" i nastavim spavat, kad posle pola sata on dolazi kod mene i ja sam se probudio sjedim tako mrtav umoran pijemo kafu a ja se cudim otkud da dodje kad sam mu reko da nisam kuci.
U tom trenutku BIP-BIP... njemu tek tad stize poruka i on cita i gleda u mene. Kad nisam propo u zemlju od stida onda sam nesto kao " to sam ja jednom kolegi bla bla... al skuzio je |
Ja odsad koristim goluba za poruke.... Ne bih rada da pogresim.... :)) :))
Postovano sa mobilnog uređaja |
Trenutno vrijeme na Forumu 02:14 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org