![]() |
Koliko kosta nov triton extreme i tr
pozdrav svima, zanima me ako neko zna da mi kaze koliko danas kosta nov korg triton extreme i nov korg tr, i neznam da li uopste imaju ove klavijature da se kupe nove... ako neko zna odgovor na moje pitanje, molim da mi pomogne, zainteresovan sam za ove dvije klavijature. zanimaju me cijene u bosni, srbiji, i crnoj gori... hvala svima...
|
Tesko da ces negde naci nove te klavijature.Jedino da poskidas sa interneta sve telefone muzickih radnji koje prodaju instrumente pa da zoves i da pitas da nije negde ostala neka.Ja koliko znam da je bila kod nas u Beogradu da se nadje TR po nekim radnjama,bila je oko 800e,ali to ga vise nema vec godinu dana.To je koliko ja znam.
|
Za TR su mi rekli u Artistu u Sarajevu da se vise ne proizvodi ali ima jos jedan nov kod njih u Sarajevu i kosta 1777km.Extreme se davno prestao da proizvodi
|
Extreme se vise ne proizvodi a polovnog je tesko naci jer ga nitko nece prodati,a ako i nades koji taj je rasturen!! Kod nas jos se uvijek moze naci novi Tr, i mislim da je cijena oko 900eur.
|
Te dve klavijature se vise ne proizvode tako da ces tesko naci nove u radnjama,jedino ako u ostale neke zalihe ili da pogledas u oglasima neke ocuvane.Mogu da se nadju sigurno i ne iznosene iz kuce.
|
Citat:
|
Zamalo da lupim monitor da ubijem bubu gore u Dejanovom postu.Haha...
|
A kod na u HR jos uvijek 1200eur. ako je u dobrom stanju,neda nitko ispod! Malo je precjenjena ta klavijatura jer za koji 100-200eur. mozes nac i M3.
|
@dejan 87
brate skloni tu bubu,ja imam laptop,bas si mezbunio,mislio samda je uslau ekran grozna bubetina#:S Tr ces naci samo polovan verovatno,ne verujem da ga inas novog kupiti. |
ima
1000 € sa bojama se moze naci
|
Trenutno vrijeme na Forumu 11:23 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org