![]() |
|
Filmovi-preporuke
1 Privitaka
Da otvorimo jednu temu za velike ljubitelje filmova. Ako ste gledali neki film koji bi preporucili ostalima napisite to ovde. :)
Evo ja cu prvi. Upravo sam odgledao film "The American" (Amerikanac). Glavna uloga je George Clooney a premijera je bila 27. oktobra 2010. Moja topla preporuka, film je odlican! |
mislim da ima vec negde tema za filmove,secam se da sam pisao,mozda i gresim... mnogo volim da gledam filmove,uglavnom sve zanrove,ali poslednjih par meseci sam se zainteresovao mnogo za korejske filmove,mnogo su dobri,mnogi americki filmovi su rimejkovi azijskih filmova,pa da vam preporucim par,meni omiljenih:
1.oldboj-jedan od najboljih filmova koje sam ikada pogledao 2.memories of murder 3.daisy 4.dirty carnival 5.sunflower 6.thirst 7.the chaser 8.brotherhood of war-film naspram kog "spasavanje redova rajana'' deluje smesno svima toplo preporucujem ove filmove,mogu se lako naci na netu,titlovi takodje,necete se pokajati :) |
ako niste gledali ovaj film ....po meni je jedan od najinteresantnijih filmova ....ja mislim da ima 3 dijela ...drugi dio po meni najjaci ....FINAL DESTINATION 2
**************************** |
Undisputed 2010 odlican
|
Nesmete ostavljati linkove ka piratskom materijalu!!!
|
Da i ja preporucim dva koja sam gledao prije par dana, zovu se Law Abiding Citizen, film je super.. i Mindhunters.
|
Pogresno skretanje 1,2 i 3, ekstra su...
i PARANORMAL ACTIVITY, vrh horor radjen po istinitoj prici, defitnitivno najbolji po meni... |
Gledao sam navedene filmove, Law Abiding Citizen je odlican. Evo jos jedna preporuka od mene je film Olivera Stona Wall Street (Money never sleeps) sa Michaelom Duglasom u glavnoj ulozi.
|
gledajte ovo ;)
moze i ovo josh jedan psihothriler |
Ko voli staru gardu ovaj je ok... i ovaj |
Trenutno vrijeme na Forumu 16:35 |
|
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org