![]() |
potreban prevod pesme
Pozdrav kolege unapred se izvinjavam ako sam temu postavio na pogresno mesto,naime potreban mi je prevod jedne Vlaske pesme svidja mi se melodija i ritam ali ne razumem reci pesme.Evo pesme
.
|
pomoce ti grandia, to je njegov stil ;)
|
Strasna pesma,a eto kad je tema o njoj ja bi voleo da znam da li je to prva verzija ili obrada ove pesme?
|
re
Stalno sam govorio odlazim odlazim,niko mi nije verovao,a sada da me vide svi ljudi sa ulice
la la la...la la la la... ref. Stani,stani,ne idi,ostani sa mnom draga moja stani,stani,ne idi ti si moja nevesta pa sada kao ona peva njemu: "Nisam posla zato sto si ruzan,vec zato zato sto mnogo pijes" la la la...la la la...." 10x noci sam se opijao,druge zene sam trazio...la la la... la la la ref. Stani,stani,ne idi,ostani sa mnom draga moja stani,stani,ne idi ti si moja nevesta. Dodato: opsss :D jos jednu strofu sam izostavio.... 3x Ucinila si me tuznim,bolujem celo leto...la la la...la la la... E da znas lepotice moja koliko me srce boli...la la la la REF. |
hvala sale - taman ja da prevedem a ti vec zavrsio posao :">
pokusao sam ja sinoc al za djabe kad sam uvatio neki virus a za to idem da se zalim il cu da postavim u IT-sektor ...:mad: o snimku: snimak je iz ranih 80ih a cini mi se da je tu orkestar zive dinulovica u pitanju ... liricki pesma tj. tekst nije bash nesto al ipak je to u to vreme postao hit, bar onima koji vole i slushaju vlasku muziku josh da kazem, u vlaskim pesmama se ponekad upotrebljava neka vrsta oxford-vlaski =)) da bi bilo interesantnije ... starijoj generaciji je to ok, al mladjoj ne - posto ne razumevaju sve reci ... moram da priznam da nisam ni ja sve reci skontao a jedan deo razloga je i to sto je snimak malo mutan ... verovatno je ovo tipicno za ceo balkan pa tako i u regionu gde zive vlasi, svako selo ima skoro svoj sopstveni dialekt ili bar par reci koje se razlikuju od ostalih uff .. al sam pustio pricu :lol: |
Hvala Sale za prevod ziv bio :D
|
replayyyy
@Gradnia...ma da to je stari snimak,sa Zivom,Bozinom ...itd ta ekipa
Ovo je novija verzija koju mu je Srdjan radio...inace da,stara je ko biblija ova pesma :D @Djavolak,nema na cemu...50e kosta ova usluga :):):) |
|
re
:D :D :D nisam znao za ovu stvar,ali nije losa...
|
A da tema bude premestena u Tekstovi i naslovi sekciju ?! :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 20:05 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org