![]() |
Sinan Sakic - Sve je postalo pepeo i dim
Ti negde gradis ljubavi dom ja zivim sam u svetu svom 2x Ref. 2x Sve je postalo pepeo i dim otkad si, sreco, otisla sa njim Prolaze dani, gasi se zar ja zivim tuzan, pomalo star 2x Ref. 2x Godine lete, klonuo stas ponekad u snu cujem tvoj glas 2x Ref. 2x hvala unaprijed |
Am--------G---F------Am
Ti negde gradis ljubavi dom G-------F--G-----------Am ja zivim sam u svetu svom 2x C----------------------- Sve je postalo pepeo i dim Dm----------------------Am otkad si, sreco, otisla sa njim Am--F-G-Am A___A__________ Am--------G---F------Am Prolaze dani, gasi se zar G-------F--G-----------Am ja zivim tuzan, pomalo star 2x Am--------G---F------Am Godine lete, klonuo stas G-------F--G-----------Am ponekad u snu cujem tvoj glas |
Evo care akordi u originalu iz narodne lire ;)
Hm------------A------Hm Ti negde gradis ljubavi dom A-------------G-----Hm ja zivim sam u svetu svom 2x Ref. 2x D------------------------ Sve je postalo pepeo i dim Em-------------A--------Hm otkad si, sreco, otisla sa njim x2 Hm--G-A-Hm aaa, aaa... Prolaze dani, gasi se zar ja zivim tuzan, pomalo star 2x Ref. 2x Godine lete, klonuo stas ponekad u snu cujem tvoj glas 2x Ref. 2x |
[quote=shomi90;158594]Evo care akordi u originalu iz narodne lire ;)
D------------------------ Sve je postalo pepeo i dim Em-------------A--------Hm otkad si, sreco, otisla sa njim x2 shomi sinko nije dobar refren! umesto Em treba da ide A...batali te knjige,nista bez klavijature i svog uva!;) |
Trenutno vrijeme na Forumu 08:51 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org