![]() |
Imate problema sa pevačicama? Ja ne...
Prvo sam pomislio da bi temi pravo mesto bilo u IT sektoru, ali znajući da će biti podvrgnuta nevezanoj raspravi, i sakupljanju postova, neka je ovde. :)
Elem, kako su se i japanci, kao i mi, mučili sa pevaljkama, odlučili su da više ne gube vreme, i počnu potpuno da prave digitalne pevaljke. :) Za Yamahin vocaloid sam odavno čuo, ali moram priznati da nikad nisam imao prilike da se sretnem sa njim. Večeras počeh da guglam malo, da vidim šta se dešava satim, i imam i šta da vidim. To radi. Uz malo vizuelnih efekata, eto japancima digitalne pevaljke... Ima ih još. Slobodno pogledajte po youtube. :) |
Prirodan zvuk, u opste sve prirodno je mnogo bolje. Ovo mi je glupo skroz, sve postaje vestacko, digitalno i elektronsko. Istina, Japanci su cudo, svaka im cast ali kako sve tehnologija vise napreduje sve postaje prostije i monotonije. Nema bez ljudskog glasa nista. ;)
A i ovo u Srbiji ne bi proslo, ne bi mogli na svadbi da pipaju pevaljku masnim rukama, da joj "turaju" pare i slicne stvari... :)) |
Jedan dan ce da bude .... Imate probleme sa zenom ? Ja ne :lol:
|
Vule?
Pocinjem da se brinem za tebe:)) Ove pevaljke ne rade za baksis a meni to mile ne vrsi poso. Zamisli ovo cudo kod nas u satoru na vasaru u Rakovici!!!=)) Dodato: parodn Vule,ja mislo da si ti postavio temu =)) oprostices mi ja sam stariji covek |
Ekstra je to sa ovim pevacicama!
Hmm......Samo je pitanje kako da ih vozimo kuci! :) |
Pa stavis je na USB Stick :lol:
|
Japanci su cudo...Alo kao sto kolega Emir kaze to kod nas nece da moze:D
|
Mislim da isto, kao što mi gledamo na ovo, oni sa bendobima gledaju na nas sa aranžerima.
Jbg, progres radi svašta. Uskoro će i taj sintetički glas biti na rangu sintetičkih instrumenata, na našim aranžerima. |
ljudi davno su prave zene umrle od kad su krenuli silikoni,evo nama i umjetnih pjevacica,,kako smo prihvatili silikone prihvatit cemo vokoder pjevacicu...hehee
|
jeste li obratili paznju na drugu strofu?
tu je ona sa rosa kosom napravila sitnu greskicu ... :lol: e moj hoshi - tako neces moshi :-" |
Trenutno vrijeme na Forumu 12:59 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org