![]() |
korg pa800 pola klavirna pola dugmetarac
1 Privitaka
ja prvi put vidim ovakvo nesto ...
ima li tu neke logike? zbog cega pola ovako pola onako? koliko bi ovo kostalo da se vraca u klavirni-mode? ako je to moguce ...:confused: |
Prosto, levom 'vata akorde na klavirnom delu a na dugmetarskom solo ali po meni ovo je cista glupost i bezobrazluk, idi bre u cirkus rodjo... no offence :)
|
nije mi prvi put da vidim ovu kombinaciju grandia.
Ima ljudi koji se dobro snalaze u kombinaciji da im aranzerski deo klavijature ostane klavirni a da prerade samo desnu stranu klavijature. mislim da se vrlo lako klavijatura moze vratiti u prvobitno stanje. za prave majstore to i nije neki veci problem jedan od mojih kolega ima takvu kombinaciju i odlicno se snalazi. |
a koj ti je sad taj "rodja" sto treba da ide u cirkus :confused:
|
Pa taj sto svira ovo cudo nebitno ko je, ne razumem kao na klavirske dirke ne moze da solo svira a na dugmetarku ne moze akord da u'vati ma idi begaj :)
mozda i gresim ali sam taj utisak stekao eto |
Znam najmanje 20 ljudi koji tako sviraju.I ja sam probao ali se nisam proslavio pa sam sve preradio na dugmetaru.
|
@narodnjak ... taj rodja sto zelis da ga saljes u cirkus je neki Albanac koji ovo cudo prodaje preko oglasi u becu ... cenu nebi da vam kazem - ne znam kako ce da reagujete na to :lol:
hvala za informacije momci, ja stvarno ovako nesto jos nisam video ... a ima i smisla, kad kazete da je coveku lakse tako da vata akorde a na dugmetaru da solira ... |
Vidjao sam ovo ranije. Ne sviram dugmetaru tako da ne znam kako uspeva da razdvoji u glavi levu i desnu ruku, al svaka cast. Posebno se divim ljudima koji rade te prerade klavijatura, grdan je to posao...
|
Dobra ideja da i ja tako na harmonici sada napravim na lijevu stranu tipke a na desnu da bude dugmetara=))Sta zanam mozda mi je to tako falilo pa bih i ja brze i lakse naucio a ne ovako sa normalnu harmoniku se mucim godinama i opet ni blizu da budem kao Kemis naprimjer:)
|
To sto ljudi idu pola-pola,to rade samo sto im je finansijski duplo jeftinije ta prerada!
@grandia inace sve takve klavijature koje se prerade su ruzne za 10+!! :lol: |
Trenutno vrijeme na Forumu 18:25 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org