![]() |
Setovi za KORG PA1X
Pozdrav dragi muzicari.... mozda je to malo ne kulturno, ali molio bi ljude koji su dobre volje i vremena da pokace na download sekciju malo vise setova za pa1x jer ima ih jako malo. Naravno ovo je samo molba ko je dobre volje i ko ima nesto da valja a da bi da podjeli sa nama da nesto zakaci ovde.
To je kljava koja se ipak svira dosta, a jako malo setova ima za nju.... za razliku pa800 ili pa2x. Nisam znao gde ovo pitanje-molbu da nakacim pa sam to uradio ovde. Moderatori nemojte se molim vas ljutiti....... PozZzzzz :D |
ima na forumu link cekaonica tu postavlljas teme koje neznas gde da stavis.
|
Tema je na dobro tacno mesto tako da opaske nisu potrebne!
Inace, ima klavijature za kojima ima manje setove uporedjeno sa pa1x pa ljudi se ne zale i ne apeliraju javno .... al hajde, cim je u interes clanova nemamo nista protiv i da postoji ova tema. |
Citat:
|
Sve sam dobro procitao, ali na ovakve molbe nije neophodno odgovarati. A inace skoro svaki pise kad otvori temu "Nisam znao gde da postavim, izvinjavam se". Objasnjeno je sve lepo zasto sluzi cekaonica, necemo sad svakome zasebno kad otvori temu. Bez nervoze ;)
Nastavljamo sa temu .... ako uopce ima se sta reci. |
Setovi za Korg PA1X
za borisa-366;
Druze, postavio sam Ti, naravno i drugim kolegama kojima treba, set za PA1X u download sekciji. Skini ga i povuci sve u masinu, sa semplovima, pa odaberi sta Ti valja. Nadam se da ce Ti nesto od toga biti korisno. Pozz Rale V. |
Ako neko zeli i ima dobru volju da podijeli neki set za PA1X,neka postavi
u download. Mislim da se ovdje vise nema nista korisno pisati. LOCK |
Trenutno vrijeme na Forumu 12:08 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org