![]() |
koliko vredi polovna yamaha PSR-E313
Hteo bi da pocnem sa sviranjem klavijature pa mi treba neka pocetnicka .Komsija hoce da mi proda Yamaha PSR-E313 klavijaturu sve zajedno sa punjacem 120 eura.Klavijatura je polovna ima preko 4 godine ne znam bas tacno koliko je stara.Pa da li je to realna cena posto se ja ni malo ne razumem? I ako nije kolika bi trebalo da bude ?
|
ne vredi te pare ja sam moju yamahu psr 275 prodo za 90 evra a bila je bez ogrebotine.nemas ritmove za nasu muziku na njoj brzo ces se smoriti ko sto sam i ja....poz
|
ja sam psr260 pre 4 godine prodao za 50e, ako cemo realno nije vredela ni toliko a ista je kao i 275-ica. Ne vredi e 313 toliko. Iznad 100e ni ne gledaj.
|
Mile011 je u pravu,ne gledaj iznad 100e...Pogotovo u radnjama je tim igrackicama napucana cena,kod mene Casio Ct700,710...ti modeli,cak 18-19000...Mnogo je kume,mnogo...;) Gledaj to sa komsijom da spustis cenu ili trazi tako ko prodaje polovnu jer ti nece trebati sad za svirke nego kol'ko da udjes u ,,foru'' pretpostavljam...Mada,ako ces ozbiljno da ucis da sviras to kad kazem pre svega mislim da ces da uzmes profesora nekog,a ne sam da mlatis bzv onda nek' ti se profesor raspita i nadje,jer nemoguce da kao muzicar nema neke veze i vezice...hehe...Al' sam se raspisao...:) Pozdrav...;)
|
Upravu je Misa, moja preporuka ti je neka IS serija Korga ako hoces time da se bavis, a ako hoces da se igras onda uzmi to.
|
Taj PSR ti nevredi ni 100ev.Moj savet ti je da uzmes neki korg IS 35 ili Roladn G -600.
|
Citat:
|
cijena
imam ja za 70 eura koristio je godinu i po
svi zainterosovani nek javi preko pp. |
Trenutno vrijeme na Forumu 08:59 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org