![]() |
|
Naziv za kafic
POzdrav ljudi, planiram da otvorim kafanu, odnosno kafic, pa me muci kako da ga nazovem :)
Ako ko ima predlog neka pomaze, svakakav predlog je dobrodosao.... pozzz |
Daj neke slike enterijera i eksterijera da vidimo kako izgleda pa da nas inspirise da ti kazemo nesto originalno. :) Ako nemas slidze barem nam objasni kako planiras da bude, u kom fazonu ce da bude odradjen. ;)
|
Kafic dernek:Dili kafic tri srca kao ono radenska sa tri srca:lol:Sjeticu se ja jos sta pa javljam....Poooz
|
mozda omerta...ili imperija....ili..exklusive...imas raznih naziva...sve je stvar ukusa :D
|
Vidjo ovaj moj globus pa se sjeti mozda GLOBUS nazoves pa pokacas po kaficu malo globusa u fazonu kao one kugle sto se okrecu i svjetlucaju a i idemo svakako u evropu pa kao sinbol bratstva i jedinstva:)Eto ja bih brzo dao neko ime svom kaficu da imam a naravno bih se raspitao okolo u bliznjem drustvu koji ce da mi dolaze u kafic,pa mislim kad se narodu svidi ime da i to puno znaci da bih vise posecivali...Poooz
|
namazanko , to ti je ono ... ala se ovaj namaza .. hahahaha
|
mislim da ce ti fora biti Jedite kod Dzoa :)
|
Mozda bi trebalo da obratis paznju na mesto u kome otvaras kafic
tj. kraj, recimo das neko ime koje asocira na taj kraj i deo grada da tako privuces ljude... A da zaboravio sam, probaj na mobilni da ga nazoves xD |
Pa verovatno ces kolega dobiti prave predloge kad das malo detalja kako ce da izgleda,da li ce biti kafic,kafana,birtija,neko ,,fensi" mesto itd...:)
|
Jednostavno,nazovi ga KAFIĆ,mislim da je to originalno.Pozdrav!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 07:00 |
|
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org