![]() |
efekti korg pa800 iz programa
dali neko zna kako da se u perfomansi koriste efekti i iz samog programa i iz perfomanse,znaci 4 istovremeno?
|
kamo srece da moze,kako bi to bilo dobro :-)
|
ma ev vrtim uporedo s pa800 i tr-a,na pa 800 samo fali kompresor da malo pritegne ove boje,ali onda fali neki drugi efekat .tacno na harmonikama fali pravo..nek ima gitar mode haha
|
I mene ovo interesuje da li moze?Recimo oko je boja vec u samom programu odradjena sa efektima zasto ti efekti ne izlaze kad taj program stavljen u performansu?
|
Zato sto i proizvodjac kaze da u klavijatura ima 2 efekt procesora za boju. Bilo koristis je u Sound mode bilo u Style play. Kad klavijatura nije mocna da procesira zvuk vise od dva puta .... nije i gotovo.
Tu ustvari imamo samo jedan plus sto mozemo da postavljamo razlicite efekte u Style play i Sound mode, a tek kad bi i to nemalo... |
Pričali smo skoro o tome, ustvari meni su kolege objašnjavale:
http://www.yu-midi.org/forum/showthr...t=15837&page=2 |
razmisljam da uvezem harmonike u neki sound editor i dodam kompresiju,hoce li se bitno povecati velicina sempla sta mislite
|
Ne trebas to raditi,imas u pa800,efekat compresor sa eq i plus na drugi stavis delay.
A postoji caki i exciter koji isto moze lepo da odradi posao,ali malo njih to koristi. |
znam ,stavljam tu kombinaciju.na korg tr je ljepsi kompresor bas popuni ton ,nekako na pa800 puno iskrivi ton
|
Da se nadovezem ovde da ne bih otvarao novu temu...Kako da namestim na klavijaturi(pa80) da bas gitara koja je odradjena sa efektom jos u program modu ili sound modu, izlazi sa tim istim efektom u style play modu u ritmovima?Znaci odradim bas gitaru sa efektom u program modu i da sa tim efektom izlazi u ritmu a ne da na svaki ritam posebno,na bas gitari stavljam efekat...Da li je ovo izvodljivo?
|
Trenutno vrijeme na Forumu 16:47 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org