![]() |
gdje naci tipke(dirke) za PA 500
pukle su mi dvije c tipke(dirke) na PA 500 dali znate gdje ih naci tj kupiti ili jos bolje ako ima tko od vas???
trazio sam kod nas u Zagrebu ali trebalo bi cekat oko 40tak dana da stignu... |
kako su ti pukle?? kako si uspeo to da uradis :D....vidjao sam po oglasima da neko prodaje dirke ali nisam vidjao za pa500 najbolje ti je da ti narucis to ako moze....
|
a kako e to se desi kad bubnjar promjeni instrument... sala
a malo sam se zanio u svirci i jednostavno su pukle... |
bas si nezan momak:lol:
kolega,klavijaturu treba da tretiras kao devojku koju mazis!!!! zamisli kad bi se tako zaneo sa njom:lol:,otkacila bi te odmah ali ne bi mogao da narucis novu!!! mala sala,nadam se da se ne ljutis!!! |
evo ti pogledaj na ovom sajtu **************************************************
.....vidjao sam da prodaju za korg pa50/80/800 sad nzm dal mogu i za pa500 raspitaj se ....pozdrav |
Citat:
ne ni najmanje jedino nemogu vjerovat da su te tipke toliki problem za nabavit... |
Provjeri koja firma je zastupnik Korga za Hrvatsku,pa pokušaj preko njih.Pretpostavljam da ima u Artist B.Luka(zastupnik Korga za BiH),ima za PA 2 X pro,za PA 800,pretpostavljam i za PA 500.Nije ti daleko ni da dođeš iz Zagreba.Pozdrav!
|
Najbolje je da kupis celu klavijaturu(tastaturu).Imas kod ovih sto preraduju na dugmetare...;)
|
..
super samo neznam ko to radi kod nas....
|
E,ima kod nas....;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 07:29 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org