![]() |
Koji program koristiti za snimanje svirke uzivo?
Pozdrav....koji program da koristim za snimanje svirke uzivo?....znaci sa miksete u lap top....hwala unapred...;)
|
Ima tu dosta programa. Predpranje, 30°, 60°, prokuhavanje, centrifuga... ihiiiii. Salim se, eno kolega grandija je pomenuo jedan u jednoj drugoj temi: audio recorder for free. Za to sto ti trebas je on dovoljan. Skini, instaliraj i pici blago cici.
|
ja sam za to koristio sound forge i veoma sam zadovoljan tako da ti preporucujem njega-pozdrav
|
slazem se sa kolegom sound forge vrlo efikasan program
|
Sound Forge
Gold Wawe nije loš isto... Audicity :D |
Ja osobno koristim Cool edit 2.0 pro i pre zadovoljan sam s tim programom.Jednostavan profi program s jako puno mogucnost za doradu i poboljsanje snimke.
|
He he vidi niko na koristi wavelab , e tu kad se dodaju plaginovi vst alati i druge djakonije , mozete napraviti snimak za grand .
|
Koristim "nuendo", naravno preko eksterne karte, malo napumpam lijevi i desni kanal, a kasnije kod kuce obradjujem snimak
|
Cool edit, samo pazi kada snimas lap topom, hoce adapter da stvari sum, ako ti se to desava moraces da snimas bez adaptera (znaci pustis da radi na baterije) a u pauzi dopunjavaj bateriju.
Pozzzzz |
@rinchaa
Cool edit sam koristio nekada,danas radim sa Adobe Audition 3,Sound Forge i WaveLab-i ni jednom do sada nisam primjetio nikakav šum.Promijenio sam isto tako u to vrijeme bar četiri laptopa.Nešto sa tvojim nije u redu jer šuma ne smije biti. |
Trenutno vrijeme na Forumu 17:18 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org