![]() |
Vida Pavlovic - Onog dana
Pozzzz trebaju mi akordi za nevedenu pjesmu ako ko zna zahvaljujem se unaprijed
Onog dana kad si drugoj poso kraj je svemu,tiho rek´o sebi i pozeleh daleko da odem da te sa njom susretala ne bi Ostavljena stajala sam nemo kao breza prepustena vetru nisam znala kuda cu da krenem najteze je biti ostavljena Sad u srcu svoju tugu nosim tesko mi je,al´sudbini prkosim sta ce meni pusto tugovanje meni treba nezno milovanje <ins style="display: inline-table; border: medium none; height: 280px; margin: 0pt; padding: 0pt; position: relative; visibility: visible; width: 336px;"><ins id="aswift_2_anchor" style="display: block; border: medium none; height: 280px; margin: 0pt; padding: 0pt; position: relative; visibility: visible; width: 336px;"></ins></ins> <ins style="display: inline-table; border: medium none; height: 90px; margin: 0pt; padding: 0pt; position: relative; visibility: visible; width: 200px;"><ins id="aswift_3_anchor" style="display: block; border: medium none; height: 90px; margin: 0pt; padding: 0pt; position: relative; visibility: visible; width: 200px;"></ins></ins> |
nadji negde video,pa nam postavi..nema ga nigde!
|
Onog dana Vida Pavlovic-Video-potrebni akordi
|
Vida Pavlovic-onog dana(Fis-Hm)®
Fis-------------------------Hm- Onog dana kad si drugoj poso Hm--------Fis-----------Hm- kraj je svemu,tiho reko sebi Hm---------------------- i pozeleh daleko da odem [2x] Hm--------Fis--Em-Cis7---Fis da te sa njom susretala ne bi Fis-------------------------Hm- Ostavljena stajala sam nemo Hm--------Fis----------Hm kao breza prepustena vetru Hm----------------------------- nisam znala kuda cu da krenem [2x] Hm-----Fis----Em-Cis7---Fis najteze je biti ostavljenaaaaa Fis-----------------------Hm- Sad u srcu svoju tugu nosim Hm---------Fis------------Hm- tesko mi je,al´sudbini prkosim Hm-------------------------- sta ce meni pusto tugovanje [2x] Hm------Fis-------Cis7---Fis- meni treba nezno milovanje |
Mi cemo postavljati textove i video a dobri kolega Simkeres akorde he he,:">:D
Hvala puno |
zahvaljujem se kolegi na akordima i tebi na snimku nije ga bilo al vidim da si pronasao , a ovo malo prije si upravu za kolegu mnogo je akorda napisao ja mu se u moje ime zahvaljujem ;)
|
@korda
ako je za poredjenje,to je isto kao da nosis 2 pune gajbe piva,a ja ti pomazem tako sto sam uzeo 2 flase!!:lol: @EngyKorg ma samo uzivaj!! ;) |
Trenutno vrijeme na Forumu 04:15 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org