![]() |
bubnjarski setovi za pa2xpro
pozdrav ljudi trebaju mi bubnjarski setovi za pa2xpro, vase misljenje i koji su najbolji! :) hvala puno! Znaci ono DK folder. Molim vas pomozite, treba mi za zabavnjake i narodne!
|
Moja preporuka ti je od fabrickih bubnjeva na Korgu pa2x/pa800 za Jazz Kit rx 2...Mozes i za narodnjake i zabavnjake da koristis taj drum kit...Malo zategni prelaze,nogu na C1 stavi pod brojem 20-21 koliko se secam i to je to!
|
A ja mislim da ste promasili temu... Nije na pravom mjestu...
|
Sroz na pogresnom mestu...Tek sam sada video:D
|
uhhh izvinite, skroooz sam fulio, a trebao sam na korg forum :S ispricavam se, ma ne znam nekako mi suho zvuci jazz kit :S imal' ista specijalnije ja bih to malo zivlje :) naravno nisam zahtjevan, niti zelim ikoga smarati s tim, ma sve ovi drum kitovi su mi bezzveze na dk pa kontam ako ima netko bolji prijedlog..... :) i to je to...... hvala svima, p.s. ispricavam se jos jednom ali ako netko moze promijeniti temu u korg tamo.... hvala puno!
|
pa sve ti je stvar ukusa,ne znamo koliko ce ti pomoci ako jedan kaze jednu postavku,drugi neku drugu itd.opet ti je najbolji semplovan bubanj,bez obzira sto je pa2 u pitanju,imas velike mogucnosti pa iskombinuj nesto.u download-u ima odlican bubanj sto je miki2008 postavio,pa iskoristi nesto odatle.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 22:22 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org