YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Servis klavijatura - uradi sam (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=46)
-   -   triton le i g1000 (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=16640)

pikoloh 22.12.2010 19:57

triton le i g1000

pozdrav ekipa desio mi se kvar na obe klavijature svirao mi prijatelj na lovackoj noci preko agregata bez stabilizacije napona i desilo se ono najgore klavijature su spaljene po vasoj preporuci da li se isplati popraviti ili da ih prodam pokvarene majstor mi trazi oko 700 km da ih popravi

asmir90 22.12.2010 20:32

ako trazi 700 za obje da popravi onda popravi ipak su tvoje i navikao si na njih...pozz

RIDICK_XxX 22.12.2010 21:10

potpuno se slazem sa kolegom asmirom.... 700km je nista, al ajde kupi sebi za 700km klavijature da budu imalo blizu G1000 i Le-u ;) ;)

Vule 22.12.2010 21:17

A ko placa popravku? Organizator veselja,prijatelj ili vi?

RIDICK_XxX 22.12.2010 22:28

kolega Vule, ja mislim da nije bitno ko placa popravku ;)

pikoloh 22.12.2010 22:38

platice prijatelj ali je problem sta ja moram uplatiti odmah te novce za popravak i kaze sto posto da g1000 moze napravitii ali za triton nije siguran sta je spaljeno

Vule 22.12.2010 23:22

Citat:

Originalno postovano od RIDICK_XxX (Post 163491)
kolega Vule, ja mislim da nije bitno ko placa popravku ;)

Kako nije bitno?

Covek pita lepo da li mu se isplati da poravi ili da proda,a u oba slucaja je bitno ko placa popravku ili razliku u ceni prilikom prodaje. Ako je prodaje sigurno nece dobiti novac kao za ispravne sprave,a ko ce da nadoknadi razliku?

Mislim da ne mislite dobro,ako se slazete sa mnom? ;)

@ Pikoloh

Samo vi to popravite,mislim da je bolja opcija. Ako prijatelj kaze da g1000 moze da se poravi na LE-u ne bi trebalo da bude vecih problema,njemu je trafo posebno na kablu ako se ne varam i moze se takav posebno kupiti, a pretpostavljam da je kvar do njega.

pikoloh 22.12.2010 23:33

hvala ja sam ga zvao maloprije da ga pitam za tritona kaze da mu je ram izgorio i jos neke sitnice ja mislim da me vuce za nos ili sta vec drugo

Vule 22.12.2010 23:53

A da li mozete da ukljucite tritona,radi li svetlo ili nesto na njemu,cisto da ustanovimo da li je trafo?

GALA 23.12.2010 00:47

sad dal do rama moze biti,ja cisto sumnjam,al da se slaba struja osjeti na ram memoriji osjeti se,al da se osjeti prejaka struja to nebi rekao....Probaj od kolege nekog ako ima TR ili Le posudi adapter i probaj dal sint radi i dal pokazuje znakove zivota........mojim kolegama se desilo isto Fantom G6,M3 i triton studio radili na agregat i riknili sintovi ovi koje sam nabrojao,i nije bio velik kvar niti skup,samo na trafoima je riknuo neki kondezator i nesto se stopilo neke sitnice kzu da je majstor popravio u roku sat vremena naj tezi je poso bio odsarafit sarafe odozdo na stranici....tako su mi kolege rekle a sad ja nisam vidio i nisam bio tamo kad se popravljalo....tako da ti mozda ovaj majstor ne maze oci...raspitaj se prvo....ovi su platili popravak za sva tri sinta oko 70 eura......kazu da je covijeka bilo sramota i naplatit......pricam ovo sto sam cuo...ja nemogu garantirat da je ova prica istinita....pozzzz

Trenutno vrijeme na Forumu 13:06

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org