![]() |
Keba - Imao sam (ritam)
Pozdrav kolege!
Molim vas za informaciju s kojim ritmom svirate od Kebe - Imao sam. Imam nešto slično kao disko dvojka, ali je problem što ima samo jednu varijaciju. Također, ako nekome nije problem, pa da postavi za download. Ritam mi je potreban za Korg Pa2x Pro. Hvala! |
hmmmmm moze svatovski disco estam, ja ga sviram na tome. To ti je kao neka disko dvojka, probat cu postaviti na download! :D
|
Hvala ti! Ma učitao sam si na klavijaturu setova i setova i ne mogu naći ritam. Ovaj moj stvarno zvuči ok, ali je mana što ima samo tu jednu varijaciju i prijelazi su očajni...
|
ne sekiraj se stari moj, imam ja 4 varijacije su, 3 je najbolja, i 4 varijacija je grcka dvojka, ja je npr koristim kod one pjesme "ja jos uvijek kao momak zivim od mate bulica", ja bih ti je poslao na e-mail ali pravilnik kaze da se ne smije :D pokusati cu staviti na download ritmove za pa2xpro pa nadam se da ce download moderatori to prihvatiti. pokusaj traziti namjenski ritam ima meni se cini ja sam ga vidio u download sekciji! ako nista imas moju opciju mog diskaca :) veliki pozdrav!
|
Pravilnik ne kaze da se ne sme nesto ali bih bilo bolje kad kolege postave na download pa podjele to sa drugima i to samo ako hoce...Sta ti mislis druze da svi ovdje dijele ritmove i da gledaju da to podjele sa drugima?Nesto dobro slabo ko daje a ima kolega ovdje koji i kvalitet dijele ali nije slucaj kod svih,tako da te niko ne tjera vec tvoja dobra volja...Ovo kazem samo jer si napisao gore da pravilnik nalaze da se ne sme nekome nesto dati preko emajla...Ja prvi ako hocu nekome nesto da dam ne moze mi zabraniti ni moj tata da mu dam a kamoli drzava ili neki forum,ali stojim do toga isto tako da treba ako se vec druzimo ovdje da se i pomogne jedan drugome zato i jeste ovaj forum....Poooz
|
imam i ja ESTAM jedna varijacija i jedan prelaz
|
Ako ima neko ritam neka uploaduje, ako ne da kljucamo.
Pravilnika pustite na miru. |
ace kuco stara, stavio sam ga ja i prihvacen je u sekciji ritmovi pa500/pa800/pa2xpro..... tako da mozes lock! Pod nazovom je Disco Estam... prvi od reda..... :D
|
moze namjenski od ti za ljubav nisi rodjena
|
Ti za ljubav nisi rodjenaa ili Hej vi hitri bijeli dani ili Oprosti za sve itd
|
Trenutno vrijeme na Forumu 07:12 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org