Citat:
Originalno postovano od zeljko
(Post 164929)
Druze to se i meni jednom desilo da nisam mogao obrisati patterne...Idi na ketron stranicu i skini update pa instaliraj ponovo...Prvo skini na disketu i kad ubacis u ketron onda ugasis i ponovo upalis i drzis F6 i kad krene istalacija pusti....Poooz
|
Super,valda je to! Možeš mi možda poslati link od te stranice? Našao sam još jedan problem,radi tih paterna mi ne sviraju oni spremljeni patterni,počnu i najednom stanu. Nešto je zaštekalo.
Dodato:
Citat:
Originalno postovano od markot
(Post 164931)
Super,valda je to! Možeš mi možda poslati link od te stranice? Našao sam još jedan problem,radi tih paterna mi ne sviraju oni spremljeni patterni,počnu i najednom stanu. Nešto je zaštekalo.
|
Ej,prijatelju,nemoraš se truditi,pronašao sam rješenje.Sve spremljene patterne sam spremio na disketu i formatirao disc od ketrona.sada opet spremem patterne na disc,primaju!!!!! Al još jedno pitanjce::: Dali možda imaš koji dobar pattern za njega??? ESTAM;SIRTAKY;neki dobar WALTZER???????
Dodato:
Al svejedno opet problem,sad ih mogu ubacivati,al spremljeni pattern kod sviranja šteka?
|