YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Pa800 - pucketanje iz zvucnice - format (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=16890)

jaskooo 10.01.2011 19:11

Pa800 - pucketanje iz zvucnice - format

Eh ovako, imam Pa800, i neki problem sa paljenjem,tacnije kod prvog paljenja, kad se ukljuci u struju, i upali na prekidac, u zvucnicima samo pucne i nista se ne desava. Nakon minute cekanja, upali se normalno.

Druga stvar, pokusao sam da mu uradim format kao na korgpa stranici. Medjutim kad udjem u onaj system update, nece da ucita usb-stick, iako je ubacen u bilo koji port. stick je 4gb,ne znam jel to pravi problem, mada ga klavijatura u normalnom radu ucitava, i formatira. Tako da ne mogu da ga formatiram.

Neki savjet ???

LAsER 10.01.2011 19:45

Citat:

Eh ovako, imam Pa800, i neki problem sa paljenjem,tacnije kod prvog paljenja, kad se ukljuci u struju, i upali na prekidac, u zvucnicima samo pucne i nista se ne desava. Nakon minute cekanja, upali se normalno.
Nisam imao taj problem sa Pa800, tako da ne znam koliko ce ti pomoci ovaj savjet.... to se ne bi trebalo desavati i ako se sada tako desava ko zna sta ce biti pri narednim paljenjima, tako da bolje to u servisu kontrolisi zasto je.
Nakon sto izmjere vrijednosti na uredaju, znat ce se vise do cega je to tako.

Citat:

Druga stvar, pokusao sam da mu uradim format kao na korgpa stranici. Medjutim kad udjem u onaj system update, nece da ucita usb-stick, iako je ubacen u bilo koji port. stick je 4gb,ne znam jel to pravi problem, mada ga klavijatura u normalnom radu ucitava, i formatira. Tako da ne mogu da ga formatiram.
Ne znam koliko ce ti ovo sada pomoci, ali MOZDA da nisi prebacio u donjem lijevom cosku da ti cita sa usb-stick-a nego ti cita sa ssd kartice?
Ovo samo spominjem zato sto je banalna stvar, vjerovatno si to vec kontrolisao, ali eto mozda pomogne.

Koja ti je inace verzija OS-a?

jaskooo 10.01.2011 23:59

Ma 2.01 je os. a pregledao sam opcije, nema uopste usb-a ne prepoznaje ga kad se aktivira opcija system update, ne znam zasto, a u programu u normalnom radu ga uredno vidi
Dodato:
Rijeseno, uz stick od 1gb :-), i uz muke zesce, al rijeseno, eto valjda nekom pomogne

rale016 16.01.2011 13:11

Ja mislim da prilikom učitavanja sa Flash diska, uređaj mora da bude propisno formatiran na FAT32 fajl sistem. Nije loše da se proba i sa NTFS formatiranim Flash diskom, pa da se vidi kako će se klavijatura tada ponašati. ;)

Dejan 16.01.2011 14:07

Mozda bi trebao napajanje da provjeris.

sudo 16.01.2011 14:38

koliko imas fajlova u tome programu 2.01 ako nemas Pa800_os_v201 Pa800_res_v201 onda mislim da neces moci nista napraviti jer i jedan prijatelj je moj je imao isti problem

Trenutno vrijeme na Forumu 01:06

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org