![]() |
Pravljenje aranzera od X5d klavijature?
Imam klavijaturu Korg X5d, pa me zanima da li je to moguce.
Mozda uz pomoc nekog PCja i programa na njemu. Da li je to One man band ili neki drugi progam. |
pa da,One man band ili Live styler, e sad neznam kolko ti se to isplati,zavisi za sta ti treba,za vezbati u kuci ok je,a ovako za tezge prakticnije uzeti neki aranzer,ovako ti treba klavijatura,lap top,dobra muzicka kartice,3 dana petljanije da sve to zvuci kako valja
|
Za kuci mi treba, jer imam zvucnu MAudio Audiophile 2496, koja nije losa a ima i MIDI.
Pa sam mislio da koristim i neke VST instrumente. A video sam da ima i neki LiveArranger program, pa ne znam koji od njih da uzmem. |
Lap-top 300-500eur
muzicka kartica 50-150eur X5D 100-200eur Kad sve to saberes i oduzmes... ne znam sta da ti kazem.... Zasto izmisljas rupu u saksiji.... |
Citat:
Nisam bas razumeo komentar. Dodato: Zahvaljujem moderatoru sto je temu prebacio na odgovarajuce mesto, i jos jedan predlog za administratore: Pokusavao prethodno da pronadjem teme vezane za "one man band", ali mi sa navodnicima na vraca NISTA, a bez navodnika ingorise reci "one" i "man", tako da ne dobijem prave rezultate pretrage koju zelim. Ako se ovakve stvari mogu ispraviti, da za pretragu ovog sjajnog sajta, ne moram da koristim Google. Jos jednom, Hvala. |
Iz licnog iskustva mogu ti reci da se to uopste ne isplati,valja ti danima ustimavat sve i opet ces se razocarat u rezultat dobivenog,aranzer je aranzer.Sretno
|
Trenutno vrijeme na Forumu 16:07 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org