![]() |
misljenja o zvucnicima novi Dynacord Corus Evolution
Pozdrav!
Dali netko ima misljenja,iskustva o novoj seriji Dynacorda Corus Evolution. Kako rade binovi,sateliti,koja je kvaliteta zvucnika? |
Cao kolega model C 15.2 su pravljeni za velike snage od 500w u normalnom radu do 2000w u peek-u.Ako zelis da prosiris opseg da se cuju i niski zvukovi nekih basova mozes koristiti i 1.18 subwoofer koji se paralelno povezuje sa zvucnicima.Sto se kvaliteteta tice odlicno rade.
|
koje pojacalo treba za taj 15-2 i taj sub 1.18
|
jel ima tko jos kakvi iskustava u vezi ovih zvucnika
|
Citat:
|
imam ja iskustva.
Danas kupio c 15.2 kutije su vrh. Sve sto sam probao u radnji nije moglo ni blizu dati taj sound. Htio sam EV Livex ali ovaj put mislim da je EV podbacio bar u poredjenju sa ovom C15,2 tako da sam zazmirio i kupio te ih spario sa EV tourx koja je takodjer kutija vrh..... uostalom ako ko ima prilike neka proba i uporedi Da dodam dakle moj kriterij je cist zvuk dobri visokotonci jak bas (za manje objekte moze bez binova) i to sam sve u ovome nasao |
Ja nisam imao priliku da ih cujem ali... skoro 30 kila. :( Mnooogo.
Visoki ko kod Zx4 i to je ok. Sve je ok ali tezina... :( |
Jest da ima laksih medutim za te novce ja nisam mogao nista cuti da priblizno tome zvuci.
Ovako bas binovi i dodatne kutije idu samo u velike objekte a ovo moze pomesti svaku kafanu u svakom slucaju kutija je vrh Dodato: I da dodam veceras sam ih probao u punoj snazi. Ljudi to ubija i to gurao sam ih sa ep2000 znaci 2x 350 w 8oma. Za taj novac nema sanse naci nista bolje, bar koliko je meni poznato |
Trenutno vrijeme na Forumu 06:41 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org