![]() |
Ikone na Radnoj povrsini poplavile..pomoc!
Prilikom isecanja nekog teksta sa neta u jednom momentu su mi svi nazivi ikona na desktopu "presli" u pravougaonik plave boje.To mi se jos jednom desilo pre par g,a li se nesjecam kako sam to resio.Sad se mucim vec dva dana sa tim:confused:,strasno me to nervira,ekran mi i pozadina izgledaju kao da imaju zakrpe.:mad:
Ako ko zna kako da to resim,neka pomogne!!Popicu u njegovo zdravlje;)! |
ja imam win7,ako imas XP probaj ovako:
desni klik na desktop arange icons by lock web items on desktop |
Probao,nece!
To mu dodje:da stikliram web stavke na RP(XP mi je na SR),jel'to? |
ne znam na SR ali sad sam bio kod klinca na komp njemu je XP na eng i to treba da bude ovako...
|
Probaj da odes u safe mode i jednostavno vratis beckup na par dana unazad i trebalo bi sve da valja...to je po meni najjednostavnije...
|
1 Privitaka
evo i slika
|
Imo sam i ja jednom davno problema s tim i isto ne znam kako sam rijesio...sad imam sedmicu i odlicna je...
probaj napraviti beckup pa javi sta kaze... |
VUNIMRAV
Javi mi se na pp sa e mail-om posto ne mogu da ubacim slike.Jednom velika rezolucija drugi put KB itd. Pozzz;) |
klikni desnim na desktop - idi na properties - appearance - i promjeni windows and buttons: na xp style - klikni apply pa onda vrati sve na classic i opet apply isto tako uradi sa COLOR SCHEME
|
3 Privitaka
Fajl 3611
Fajl 3612 Fajl 3613 Evo kolega slike... Davno sam imao isti taj problem i ovako sam ga rijesio. Pozzzz...;) Na trecoj slici sam ti dodao tekst u box ali se ne vidi,pa cu ti sada napisati sta trebas. Znaci,na trecoj slici u ono malom prozorcicu ako ti se osim one prve stavke (fabricke) nalazi jos neka,oznaci ih kvacicom i klikni na opciju Delete (U tvom slucaju izbrisi ili obrisi). Ili na OK na svim otvorenim prozorima i mislim da bi ti problem trebao biti rijesen. |
Trenutno vrijeme na Forumu 15:50 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org