![]() |
usb flopi za lap top
ljudi pomagaj te treba mi hitno usb flopi za lap top ko zna gde mogu kupiti ovu spravicu?
|
Kolega,tesko da se takva sprava moze sada jos naci.
Najvjerovatnije da je mozes naci u bolje opremljenim Elektronic shopovima ili vecim kompjuterskim radnjama. |
Naravno da moze da se nadje, ako si u Srbiji na limundu imas koliko hoces tih stvarcica, novih i polovnih...
|
ma nema nista na limundu ,cak sam zvao nekoliko likova koji su ostavili oglas i nista...neznam gde bih mogo naci ovu famoznu stvarcicu...ako neko zna nek rekne..
|
hoces li ti da kupis tu spravu il da ti neko pokloni?
|
pa ja nebih postavio pitanje da je necu kupiti, ako znas gde moze se kupiti ti kazi , nemoj postavljati bezvezna pitanja....
|
:lol:
ja sam skontao tvoje pitanje druze .. a ti moje nisi :confused: hoces da kupis? steta .. ja imam da poklonim jedan usb-drive ;) (bez shale) nazalost nemam disketu da ga testujem, prevrno sam ceo stan i nikako da nadjem disketu ... zaboravio sam cak i kako izgledaju te stvarcice ... a prikljucio sam drive na vistu i prikazuje mi da je drive aktivan ... pisi mi na pp tvoju adresu .. nece valjda da me kosta neko bogatsvo da ti shaljem iz austrije ... pozdrav |
Trenutno vrijeme na Forumu 03:48 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org