YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Kalesijaner - Demo Snimci (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=17236)

kalesijaner 31.01.2011 14:34

Kalesijaner - Demo Snimci

upravo sam snimio svoj promo cd sa dvije pjesme...molio bih za profesionalno misljenje kolega i sugestije ...hvala Kule.....

KULE - SVE JE KAO PRIJE
You need to upgrade your Flash Player

Simke 31.01.2011 16:10

Nije lose odradjeno,aranzaman malo vuce na J.Perisica,ali nema veze to...zapalo mi za oko dve stvari:Mnogo licis na "baju" i na 02:41sec da je ova plavushica uzela pramen kose i vrti oko prsta...to je ok,osim sto su mogli sminkeri da je malo ocesljaju pre te scene,a veoma je upadljiva.Sve u svemu spot nije los,dobro pevas,stajling je za 10tku!:)

jeftabgd 31.01.2011 16:42

Moglo bi se redi da je ovo neka pristojna klasika( sto je mozda i najbolje).Pesma i spot na nivou koji je sad u opticaju.U spotu ima par detalja koji su mogli da se koriguju.Sve u svemu O.K.Sad je poenta samo sto vise da se vrti po TV i radio stanicama.

dominik 01.02.2011 20:10

Baš lijepo da na stranici ima i kolega koji su otišli "stepenicu" dalje i snimili nešto.
Od mene sve pohvale. A kao što kolega jefta kaže poanta je da se sad to malo više vrti po Tv i radio stanicama, a danas je to u biti i najveća stavka medjutim nažalost i najskuplja!
Puno sreće u daljnjem radu.

milanceshow 01.02.2011 20:22

Zelim ti puno uspeha!Samo napred!!!

mojjmbg 02.02.2011 14:36

kolega daj mi reci jer Dilvad ima prste u tome??????

kalesijaner 07.02.2011 22:10

hvala prijatelju,vase misljenje mi je veoma bitno jer mislim da na ovoj stranici su ljudi koji sviraju i pjevaju profesionalno iako nemaju sansu ili srecu da nesto prenesu na traku tj snime...poznajem bezbroj kafanskih pjevaca koji su profesori za pjevanje mnogim zvijezdama ali sta je tu je...hvala jos jednom na sugestijama i pohvalama...kule....
Dodato:
Citat:

Originalno postovano od mojjmbg (Post 170200)
kolega daj mi reci jer Dilvad ima prste u tome??????

da naravno,maestro je napisao aranzman za ovu pjesmu....pozzzzz
Dodato:
Citat:

Originalno postovano od milanceshow (Post 170062)
Zelim ti puno uspeha!Samo napred!!!

hvala i vama sve najbolje....;)
Dodato:
Citat:

Originalno postovano od dominik (Post 170057)
Baš lijepo da na stranici ima i kolega koji su otišli "stepenicu" dalje i snimili nešto.
Od mene sve pohvale. A kao što kolega jefta kaže poanta je da se sad to malo više vrti po Tv i radio stanicama, a danas je to u biti i najveća stavka medjutim nažalost i najskuplja!
Puno sreće u daljnjem radu.

svakako da je reklama najbitnija u sto sam se i sam uvjerio..nadam se da cu sa nastupima moci dio odvajati na dalje reklame i povecanje popularnosti kao i nove pjesme...hvala.....

daca91 07.02.2011 22:27

Sjajno..... Sve naj u daljem radu ;)

kalesijaner 07.02.2011 22:29

;)
hvala drug....

rale 08.02.2011 03:27

Meni se svidja! Zelim ti puno uspeha !

PS!
(sugestija)
U sledeci spot dodaj vise ovako lepih devojaka.

Trenutno vrijeme na Forumu 10:14

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org