![]() |
kako promeniti drum kit na pa60
Ljudi sve sam zivo probao ali nikako da nadjem ovu opciju?
|
polako prijatelju sa postavljanjem pitanja bannat ce te :D ides na trk.sel. kliknes na drum i ides gdje ti se nalaze drum kitovi trazis, npr uzivo bubanj i kliknes i dobar. I namjestas volumen koji hocess od 0-127........ nadam se da sam ti pomogao. Pozz
|
Udjes u STYLE PLAY mode na klavijaturi!zatim izaberes ritam na kome zelis da promenis drum kit, a onda stisnes dugme okruglog oblika track select.Kad ovo otvoris izadje ti strana sa elementima u ritmu: Bubanj, bas,Contra itd.Tu gde ti pes npr: Std.kit obelezis ga stisnes onaj program de biras boje msm. imas perfomance i program ti udjes u program i stisnes poslednju stranu boja u donjoj banci (tu ti se nalaze drum kitovi) i izaberes 1 od drum kitova )odma ce ti se promeniti zvuk bubnja u zavisnosti od drum kita!probaj pa javi!poz!
|
hvala ti prijatelju uspeo sam... samo jos jedno pitanje kako da sacuvam ovu promenu ?
|
write current style performace :D to bi bilo to............. :D tako ja radim npr... :D pozz.
|
stisnes "write disk in use" i sačuvaš ga na"curent style" to je to!Sta god te muci oko pa60 obrati se meni pozz!
|
Pozdrav
Stisnes write pa enter 2x |
Trenutno vrijeme na Forumu 20:52 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org