![]() |
Himna foruma
Evo,"cackajuci" po forumu,pade mi na pamet,kad mogi svi,zasto nebi i mi imali neku svoju nazovi "himnu".(gledao sam po pretrazivacu i nisam pronasao slicnu temu)
Hvala Bogu od ovoliko clanova ima sigurno dosta su nadareni za pisanje tekstova,pa zasto ne probati. Moj predlog je da se izabere najbolji tekst ili vise njih uklopljenih zajedno,ili da se postave gotovi aranzmani kao u demo sekciji pa da se izberu glasanjem samih nas najbolji i da se to lepo snimi,naravno sve u okviru ovog sajta. Da se najbolji nagrade,naravno;) u skladu sa mogucnostima(a znamo da su male) ali sibmolicno nesto! Zbilja nisam isao 'pesacki' da pretrazujem sajt,ali sam koristio pretrazivac i on mi nije nista slicno izbacio,tako da molim Mod da oproste ako je vec neko nesto o slicnom pisao:"> |
Hm,pa i nije losa ideja s obzirom da su na sajtu samo muzicari,mozda napraviti nekakvu kompoziciju u kojoj se provlace i narodnjacki i zabavnjacki melos ali to uklopiti kako treba.Normalno na neki dobar tekst.
|
hahaha dobra tema..evo ja da probam nesto za 2 minuta :)
Ovo je moja autobiografska kompozicija o forumu hehhe :D Uvijek imam tremu,kada trebam da postavim neku novu temu na forumu sam cio dan,ali ipak mislim sta pisem da ne dobijem ban cesto sam na forumu i 3.smena,samo da skupim malo poena Na forumu sam mnogo naucio,sa kaznama i opomenama sam se dugo mucio bilo mi muka pravilnik citati,a nisam imao koga pitati ipak da procitam skupih malo volje,i sada ide sve bolje. |
To bi bila prije himna o skupljacima postova, nisu svi takvi :)
|
evo mozda se ovo nekome svidi :)
Hteo sam da ritam dodam aranzeru mom i google me dovede na yu-midi com, a kad tamo ima forum i jos cuda trista od srece mi lice osmehom zablista. Razne boljke i pitanja kolege mi muce zato na yu-midi dodju da resenja uce, sve ce ovde naci sve mogu da pitaju zasto dalje ici ne mora da skitaju. Kad mi treba boja ili neki ritam na yu-midi dodjem dalje da ne skitam, nadjem sta mi treba,zahvalim se autoru pa taj materijal stavim u klavijaturu. Ref:ooo yu-midi,yu-midi samo jednom svratis odmah ti se svidi ooo yu-midi,midi-yu samo par klikova i odmah si tu. :D :D :D |
U kakvim prilikama cemo svirati tu himnu foruma i mora li se ustajati kad krene himna, naravno sa obaveznom rukom na grudima i pogledom uperenim "negdje u daljine" odnosno "tamo daleko", a onda moramo li "dok himna svira" da mrmljamo njen tekst sa suzama u ocima.
|
**
Pa trebalo bi svakoga dana posle jutarnje kafe....pa ponavljati dok se ne najezis =))=))
|
Ma kakve suze u očima???
Himna će se svirati sa Jelenkom u rukama..... Suze u očima mogu bit jedino od luka u ćevapima....:D:D |
Trenutno vrijeme na Forumu 14:02 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org