![]() |
Aktivni bas!
Sviram kao omb i htio bih si kupit jedan aktivni bas 15 inc.Da li mi netko može preporučiti koji model bi bio ok s obzirom na omjer cijene i kvalitete!
Hvala! |
Javi se nasem kolegi @Marco7 ,in je prodavao aktivan vufer i znam da to radi opasno dobro.ne secam se da li je bila 15ili18".
mislim da je postavio i oglas ovde na forumu. Dodato: evo ti link pa ga kontaktiraj http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=16975 |
Aktivni bas
DB SUB 15D kosta 840€ super Aktivni bas
|
ako je omb u pitanju,mackie srs 1500,bas uopce nije velik lako za transport,za manje prostore super udara,15 ka je,i ima 600w snage,i nije pretjerano skup,ali ako se planira u nesto vecem prostoru svirat onda nista ispod 18ke,npr mackie swa1801 ali je tezak ko vrag
|
Tako je,da nije težak i da stane u auto.Kolika mu je cijena otprilike?
|
Low Budget klasa, moja absolutna preporuka:
Wharfedale EVP-X15PB, 35Kg, 400W RMS Srednja klasa: dB SUB 15d, 32Kg, 800W RMS...po meni bez konkurencije u svoju klasu! I jedan i drugi imaju,faznu korekciju signala, aktivnu skretnicu,limiter i thermal protection. Pozz |
aktivan bas
Moja preporuka Mark Audio AS 151s jeste malo skupo ali ubija i samo je 22 kg,mislim da ga ima u mitrosu..
pozz |
Mackie SWA 1501 ;)
|
RCF art 905 as, oko 1100 e dobijes 1000w, koji su teski su oko 30 kg.
|
darido , jel ga imas ti (markaudio) ili si radio na njemu ili si samo cuo od drugih da je taj bas bin ok...pozzzz
|
Trenutno vrijeme na Forumu 16:10 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org