![]() |
roland gw8
molim da mi neko kaze ako zna odnedavno sam nabavio roland gw8 i imam dosta problema.Uzeo sam ga vise za midi fajlova ali desava se da kad pustim fajl ipromenim performans potpuno promeni saund i i moze neke kanale da svira u drugim tonalitetima tako da zvuci strasno.Nekad se desi i da ne prihvaca zadati performans vizuelno ga prikaze na ekranu a svira sasvim drugo nesto molim vas ako nesto znate pisite
|
ne smes u toku midi fajla da menjas performans.
mozes da menjas tonalitet. procitaj malo manual od rolandaGW8 to je broj 1 a kad se upoznas malo sa klavijaturom videces da je to sjajna klavijatura. ja sviram na GW8 i vrlo sam zadovoljan kako ta sprava radi. preslusaj moje demo snimke i snimke od kolege @boban010 i neke snimke od kolege @makso68 pa ces cuti kako to zvuci. |
@iksbend
Nemam nekog velikog iskustva sa koriscenjem midi fajlova na GW8,imam samo nekoliko njih u klavijaturi koje i ne koristim ali mogu da menjam performanse u toku njihove reprodukcije i da sviram normalno. Pokusaj sledece,odaberes performansu u kojoj ti midi fajlovi rade dobro,pa onda istu performansu(odaberes drugu boju uz pomoc numeric tastera) usnimis na neko drugo mesto.Na ovaj nacin cuvas podesavanja iz te performanse koja uticu na midi fajl.Kad to odradis za sve performanse koje koristis,podesavanja ce ti u svakoj biti ista i ovo ne bi trebalo da se dogadja.E sad fajlova ima raznih i dolaze sa raznih klavijatura,tako da ne verujem da mogu svi da rade besprekorno bez korekcija u samoj kljavi. |
a niko se ne seti da pita coveka dal je updatovan taj gw8 :(
mozda ti problemcici nestaju sa V2.0 ? :) |
nek se upozna covek malo sa klavijaturom,nek pogleda snimke na youtube pa cemo lako da odradimo V2 ako vec nije to uradjeno.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 12:07 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org