![]() |
Dragana Mirkovic - Luce moje
Kosu sam skratila, sminku promenila
tebe izgubila a bol pobedila tebe izgubila a zivot sredila Kosu sam skratila, osmeh sam vratila teret sam skinula konacno zivnula tebe izgubila i bol pobedila a zivot sredila Ref. Da li mirno spavas, luce moje ovo vece dal te savest pece govoris li u snu ime moje dal te cuje ona sto te truje Da li mirno spavas, luce moje ovo vece dal te savest pece govoris li u snu ime moje dal te cuje ona sto te truje dal te cuje, dal ti poveruje Kosu sam skratila, malo za promenu malo al dovoljno da svi se okrenu u oku stari sjaj ko kaze da je kraj Kosu sam skratila, malo za promenu malo al dovoljno da svi se okrenu u mom je oku sjaj ciji je ovo kraj sam sebe upitaj Ref. |
Uvod:Fm,Cm,Cis,Cm
Fm,Cm,Cis,Cm Cis,Dis,Fm Fm------------------Dis Kosu sam skratila, sminku promenila Fm------------------Dis tebe izgubila a bol pobedila Cis tebe izgubila Dis-----------Fm ---Cis-Dis a zivot sredila Ref. Fm-------------------Cm Da li mirno spavas, luce moje Cis--------------------Cm ovo vece dal te savest pece Fm-------------------Cm govoris li u snu ime moje Cis--------------------Cm dal te cuje ona sto te truje Fm-------------------Cm Da li mirno spavas, luce moje Cis--------------------Cm ovo vece dal te savest pece Fm-------------------Cm govoris li u snu ime moje Cis--------------------Cm dal te cuje ona sto te truje Cis---------Dis------------Fm dal te cuje, dal ti poveruje Kosu sam skratila, osmeh sam vratila teret sam skinula konacno zivnula tebe izgubila i bol pobedila a zivot sredila Kosu sam skratila, malo za promenu malo al dovoljno da svi se okrenu u oku stari sjaj ko kaze da je kraj Kosu sam skratila, malo za promenu malo al dovoljno da svi se okrenu u mom je oku sjaj ciji je ovo kraj sam sebe upitaj Ref. |
@buzuki20
Ubuduce kad postavljas tekst sa akordima,onda ga i sredi kako treba,a ne kao referat da si pisao!;) |
Trenutno vrijeme na Forumu 11:09 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org