Ovako.. Najvjerovatnije je da si u skorije vrijeme ucitavao necije setove, pa si zajedno sa bojama i ritmovima ucitao i Global. On sadrzi tako neke podatke koji se ticu opsteg ponasanja klavijature i kada upalis klavijaturu automatski se ucita kako ne bi svaki put morao da podesavas sve iz pocetka. Imas dugme na klavijaturi iznad koga bise Global, njega kad pritisnes otvori ti se prozor. Udji u meni(meni u globalu) i u njemu nadji stranu(najbolje je da listas redom, ja imam pa80 a ni on mi nije tu tako da ne znam tacno da ti kazem na kojoj stranici se nalazi). Uglavnom listaj sve dok ne nadjes stranu na kojoj se nalazi podesavanje za slajdere, padove i slicno. Na njoj imas assign.slider i za njega mozes da biras vise opcija(sta ce slajder da ti radi) Moze da ti vrsi istu funkciju kao i pitch u x pravcu, y pravcu i sta ti ja znam.. nekih brdo funkcija. Na mom korgu treba da je podeseno da assigned slider kontrolise Kbd expression (znaci pored assign.slider izaberi kbd expression) i tada bi trebalo da ti slajder kontrolise volume desne ruke. Ovo sve sto sam ti rekao je za Pa80 ali vjerujem da je isto i na tvojoj. Uglavnom procackaj malo Global, i ima u njemu stranica pad/slider, na njoj za funkciju slajdera izaberes kbd expression i to bi trebalo da radi onda. Ako to ne bude pomoglo onda mislim da bi jedino rjesenje bilo da reinstaliras OS(odnostno resurse), ali nemoj to da radis, bolje sacekaj da se jos neko javi da ne cackas bez potrebe ako ima drugo rjesenje... Eto.. toliko mogu da pomognem, pisi ako bude problema pa cemo da rijesimo ako bude moguce.. pozdrav!
Dodato:
eto.. napisao je i acekorg skraceno dok sam ja kucao pa nisam vidio, uglavnom, to bi trebalo da je problem.. Samo smo jedan drugog potvrdili... Procackaj pa javi :)
|