![]() |
Darko 88 demo snimci
<embed src="http://www.*******.com/embed/528508322/a4bfa8ee" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" height="250" width="420">
evo nesto od mog benda |
Dobra svirka,steta sto je pevac los! :(
|
Sto kaze kolega Simke,dobra svirka ali steta sto je pevac los.......
|
Konacno da cujemo neki zanimljiviji stil ...... ove narodnjacke pesme postali su vec standard u demo.
Gitara je dobro odsvrana ..... ;) Cooool :) |
pa ja sam ocekivao da je pjevac katastrofa po komentarima, bas ok pjeva, a i svirka je do jaja, svaka cast ;)
|
Bravo super svirka cuje se da je Bend,bend....kad cujem ovo zapalio bih klavijature hhahah....Ja ne znam zasto ovaj pjevac ne bih valjao super covjek pjeva kakvih ima i bas ima zanimljiv glas i nacin pjevanja....Super sve pohvale...pozzz
|
Iskreno super svirka i sve pohvale,al kao sto par kolega kazu pevac nije za tah fah ... Svaka cast za bend
|
Cool svirka ;)
|
Koliko vas ima u bendu,samo vas dvoje ili ?
Ako je u pitanju dvojka(pevac i ti) onda je OK. Svidja mi se. Moze to i bolje kod tebe! Pevac je totalno OK. Videcemo u nekim drugim snimcima,mada-realno za ovu pesmu,jedna 4! :) PozZz Dare! |
Ovu pesmu smo snimili na probi, bubanj gitara i ja klavijature, a imamo i jos jednog klavijaturistu. Realno ni ja nisam zadovoljan, ali je pesma zazvucala tek posle par sviranja. Bice snimaka, mrzi me da secem trenutno hehe. Pozdrav!!!!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 08:54 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org