![]() |
Pa1x pro mp3 encoder board
Da li neko zna gdje bi mogao nabaviti mp3 encoder board za pa1x pro
|
moras nam napisati gde zivis. Moja preporuka je Ebay, ali sve ovisi gde budes.
|
pa ja mislim cak da se on moze naruciti preko music shopova, tj. oni naruce ili nadju negdje polovan i prodaju ti, to ti je mozda jedna od jednostavnijih i jeftinijih opcija, nego e-bay..... skymusic je najbolji za to.... njihovi prstici su u svemu sto se tice toga :D veliki pozz!
|
Zivim u USA pokusao sam ebay i music shopove kazu da prekinuta izrada i da nemogu nabaviti.
Da li se moze ugraditi od Pa800 mp3 u pa1xpro |
Kao sto je kolega igzp rekao gdje zivis ako si Amerika ima jedan moj prijatelj prodaje zapakovan
|
Ne moze od pa800 mota od pa1x evo imas kolegu u usa koji ima pozz.
|
Kolega winter evo malo sam gledao i po netu i nasao radnju u americi koja prodaje encoder evo link pa pogledaj
*********************************************** |
ja mislim da je stavljanje drugih linkova zabranjeno :S no dobro to nije bitno, dobro, prekinuta je izrada, slazem se, ali postoji mogucnost da ti oni nabave Polovan, razumiejs :D tako ces proci fazu oko garancije (da znas jel ti pokvaren ili ne) ako je pokvaren vratis im, a preko ebay-a, procedura, zamisli da ti dadnu pokvaren :( koja bi steta bila!
|
zvao sam tu trgovinu kazu da je board nedostupan i da ga ne prodavaju vise
|
ima jos jedna radnja evo bas sada sam sa njima razhovarao ali cijena je 299$ sa grancijom cak mozes i na 3 rate da otplatis nadam se da sam ti pomogao
|
Trenutno vrijeme na Forumu 18:02 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org