![]() |
Problem PA-50 Boje sam mjenjaju intonaciju!
Dragi moji sviraci i kolege, imam jedan problem sa svojim korgom pa 50.
Sviram vec duze vrijeme sa jednim setom i dosada nije bilo nikakvih problema, ali od danas sam primjetio da mi boje same od sebe mjenjaju intonaciju, zvuci jednostavno ljigavo. Neuklapa se nikako! Posle normalne svirke ca. 3-5 min pocinju same mjenjati intonaciju.. pomozite braco.. Dodato: inace da kazem.. da mi je pitch bend isto neradi.. samo prema gore i dole.. lijevo id esno neradi.. ako neko zna molim za pomoc.. |
Kazi mi da li pitch ne moze da se pomera levo desno.Ako je to onda je mehanicki kvar mozes ga srediti.Ako ne radi zvuk onda verovatno nesto nije u redu sa elektronikom.Ali za svaki slucaj resetuj klavijaturu i probaj da ucitas dr. set.Ako nije do toga probaj da podignes sistem.Da li si prvi vlasnik klavijature.
|
da li si ubacivao neke boje ritmovi ili midi fajlove u klavijaturu pre nego sto je to pocelo da ti se desava?ako jesi verovatno si pokupio neki bag ili virus pa se zbog toga to desava,moj savet ti je da klavijaturu resetujes na fabricka podesavanja pa da vidis da li ce se to desavati,ako se problem ponavlja onda ponovo ucitaj operativni sistem to bi trebalo da resi tvoj problem ako ne onda moras otici u neki servis.
|
Koliko ja znam jos ne postoje virusi koji unistavaju o.s i materijal u klavijaturama :)
|
O svemu ovome je dosta pisano po foruma.
Pretrazite i procitajte pravilnika! LOCK |
Trenutno vrijeme na Forumu 19:51 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org