![]() |
Lepa Brena - Seik
Dodje jednom sa istoka
bogat seik crna oka kad me vide, on zastade pa mu nesto na um pade Odakle si, lepotice pokloni mi belo lice ubrzaj mi srcu ritam kol'ko kosta ja ne pitam Ref. 2x Hej, Seki, Seki tako ti Alaha dovescu te, Seki do prosjackog stapa ako mogu i akordi za forspil, Hvala unapred ;) |
D------------Es-------
Dodje jednom sa istoka Cmol------D------- bogat seik crna oka D------------Es------- kad me vide, on zastade Cmol------D------- pa mu nesto na um pade D--------Es------ Odakle si, lepotice Cmol------D------ pokloni mi belo lice D--------Es------ ubrzaj mi srcu ritam Cmol------D------ kol'ko kosta ja ne pitam Ref. 2x Gmol--------- Hej, Seki, Seki Gmol---D--- tako ti Alaha Es-------------- dovescu te, Seki Cmol---------D---- do prosjackog stapa |
E------------Am-------
Dodje jednom sa istoka Dml-------E------- bogat seik crna oka E------------Am------- kad me vide, on zastade Dml---------E------- pa mu nesto na um pade E----------Dm-----E A----------------------- E------------- Odakle si, lepotice Am-------E------ pokloni mi belo lice E-------------- ubrzaj mi srcu ritam Aml--------E------ kol'ko kosta ja ne pitam Ref. 2x Am--------- Hej, Seki, Seki --------E--- tako ti Alaha Dm-------------- dovescu te, Seki --------------E---- do prosjackog stapa |
Hvala kolege na brzim odgovorima :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 20:24 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org