![]() |
Nuendo - ne prepoznaje mi MP3 matricu.?
Danas sam probao da u Nuendo da uvezem matricu u mp3 formatu, pa neide jednostavno neprepoznaje format????
Gdje grijesim????????? Hvala |
Moras u Wav formatu.
|
Idi na import - dole obelezis na all files i probaj da uvezes mp3.Ako nece onda moras da konvertujes u wav
|
Probao sam neće, konvertirao sam u wav pa mi dolazi do krckanja u Nuendu?
dali je to moguće ili ?? |
ako se ne varam, u drugoj temi si pisao da imas "tacam" ... koji TASCAM koristis?
|
Jos Nuendo 3 importuje MP3 kao jedan od audio file import formata. Do Nuenda sigurno nije.
|
TASCAM je US-122, a Nuendo je 4, negdje grijesim,
odem u cubasse i uvezem Mp3-cu prebacim je u Waw-e exportujem otvorim Nuendo 4 i uvezem. Nakraju nesto nevalja, u matrici se cuje svakih par sec krckanje to je vjerovatno negdje conwert shebano???Ili.... |
To krckanje sto se cuje moze biti iz muzicke karte-povecaj kasnjenje trebalo bi da nestane.A Nuendo treba da uveze bez problema mp3.
|
casi je verovatno u pravu
kod mene je: audio performance: low latency sample width: 24 bit sample rate: 44.1 kHz pogledaj takodje koji je firmware i drajver momentalno instaliran ... zadnji firmware bi trebao biti 1.12 a drajver 2.0 il vise (zavisi koji OS koristis) i ja koristim 122L kojeg planiram da zamenim jel nisam nesto mnogo zadovoljan kako radi ... takodje i ja cesto cujem to krckanje al samo kad koristim vise VSTia u kombinaciji sa audiofajlom u pozadini ... |
Napravio sam Unistal i ponovo Instal i radi kao sat, uvaža mp3 mp3 bez problema....
hvala svima, jos nest dali neko zna za pjesme sevdalinke neki reverb, hall, compressor ili netsto trece, ono u osnovi kako bi trebalo izgledati mix vokala??? |
Trenutno vrijeme na Forumu 20:52 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org