![]() |
Zeljko Vasic - Samo moja
da li moze neko da mi napise akorde za ovu pesmu
Sateran do zida i do dna sve do samog dna bez sluha i bez vida eto, tu sam ja I znam da ovaj put pre cu bez tebe i da cu te izgubiti Kad se duse razdvoje tebi uvek lakse je ti mozes sve odglumiti Naucila si to i sta je za tebe prognati ljubav iz ovog jutra sto nece svanuti Refren 2x Sta je bilo, bilo je sve ti ostaje a ova noc bez spokoja je samo moja Bol je uvek ista sreca dodje kako kome razmenicemo lazi i svako bice svoj na svome Tragom slatke prevare usne kad izgovore da cu te izgubiti Kad se duse razdvoje tebi uvek lakse je ti mozes sve odglumiti Naucila si to i sta je za tebe prognati ljubav iz ovog jutra sto nece svanuti |
Zeljko Vasic - Samo moja (Cm)
Cm--------As------Es Sateran do zida i do dna Es-----------B` sve do samog dna B`------------As bez sluha i bez vida As--Es-----B` eto, tu sam ja -Cm------------- I znam da ovaj put As------------- pre cu bez tebe As-----Es-----B` i da cu te izgubiti -------Cm---------- Kad se duse razdvoje Cm-As---------- tebi uvek lakse je As------Es---------B` ti mozes sve odglumiti B`-------Cm Naucila si to Cm-------As-----------Es i sta je za tebe prognati ljubav Es-----B`-----------------F iz ovog jutra sto nece svanuti Refren 2x ------As---B`-Cm Sta je bilo, bilo je ------As-B`---Cm sve ti ooostaaaje ------As------B`---Cm a ova noc bez spokoja --------B`-As-----F je samo moooooja Ovo su As dur,Es dur i B dur... |
Trenutno vrijeme na Forumu 19:57 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org