![]() |
Tyros Os na Prs s900
Jel mogu na psr s900 da se ubaci os iz TYROS 2 kako sta je kod KORG PA 50 mogu da se ubaci iz pa80? jel postostoi takva mogucnost ??? POZZ
|
Koliko ja znam , ne mozes to da uradis , to su dve razlicite sprave
|
PA80, PA60 i PA50 su mašine koje imaju identične ploče sa različitim dodatnim modulima.
Kod Yamahe su svi modeli potpuno različiti, osim verijanti kao PSR1000 i PSR A1000, tako da je tako nešto potnuno neizvodljivo. Čak i da ubacivanje uspe, tako nešto ne bi funkcionisalo. |
a jel mogu na primer da se ubaci od s910 posto to su slicne masine valjda to bi bilo na neki nacin izvodlivo ???
|
Ne, samo od s900 moze. Probao sam ne dozvoljava ti cak ni da instaliras softver... zaboravi na to pozzz
|
Ne znam što toliko insistiraš na tome?Koliko ja znam da PSR S 900 ima skoro isti OS kao Tyros 2,samo ne podržava semplove i nema HD...,sve ostale funkcije su iste.Čak je i nedostatak HD-a nadomješten funkcijom direct USB recording..Pozdrav!
|
onako sam samo pitao jel je to izvodlivo ali ipak hvala odgovore ..... POZZ
|
čak i da se može staviti, ja ti to ne bi preporučio... zadaća bilo kojeg operacijskog sustava je da upravlja hardverom (sklopovljem) koji, kada govorimo o klavijaturama, nikad (ili skoro nikad) nije isti... svaki proizvođač je razvio svoj os, on ima svoju jezgu, koja se onda na svakoj klavijaturi nadograđuje i tu nema nikakvog standarda, tj. nije kompatibilno sa drugima (mislim da nikad ni neće biti :D)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 06:04 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org