![]() |
Koja je ovo Boja?
Dali neko moze da mi kaze od koje klavijature otice ova boja...vidim da je Grci cesto koriste u live nastupima kada prave improvizaciju!!
|
nesto slicno ima u mom zadnjem uploadu samo nije jos odobren od admina.
bujo set |
Mislim da je ovo starija klavijatura u pitanju Korg T3 ako se ne varam,meni treba obicna boja ne sempl!!
|
Mislim da je sa XP Roland serije,mozda se i varam....Zakoju klavijaturu vam treba,niste naveli?
|
@korgbuco
Vas set bujo set iz nekih razloga nije prosao upload .... o tome necemo ovde. Kako i da je, u downloadu vec imamo Bujo.set postavljen ranije koji je skoro taj isti uz nekih sitne razlike. Ako kolegi @djavolak zanima moze da pregleda to. http://www.yu-midi.org/forum/downloa...o=file&id=7618 |
meni vise lici na boju koja je fabricka i obicno se u setovima za tritona zove saleas:-)
|
ovo su ti neke zurle mesane sa arapskom violinom yj. Arabian strings tako neshto,bar se meni tako cini...
|
Boja
Boja je LEAD, portamento +12 (solo, legatto, mono) attack +7, decay maksimum, efekti su stereo long dalay, bass ampliffier ... takva su podešavanja kod mene na PA800
|
Tema je 4 meseca stara. A vi ako hocete da pomognete uploadujte taj LEAD u download centar i zavrsena stvar.
LOCK |
Trenutno vrijeme na Forumu 08:13 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org