![]() |
Zeljko Vasic - Bez milosti
Unapred hvala na akordima!
Zeljko Vasic - Bez Milosti Otvorim nebo lako, kad pozelim to. Tvoje srce tako, nisam imao... trazio sam te a nikad nisam nasao. Prevarim ljude da sam, te preboleo... ali sebe nikad, nisam uspeo... bolestan od tebe ja sam neizlecivo... refren: Bez milosti jos bole me, noci ove lude... i za prevare tvoje meni sude, samo da dobro si ti a meni kako bude... Bez milosti jos bole me, noci ove lude... i za prevare tvoje meni sude, samo da dobro si ti a meni kako bude... |
Hm G Hm
Otvorim nebo lako - kad pozelim to, Hm G A tvoje srce tako - nisam umeo, A F# Hm trazio sam te, a nikad nisam nasao. Ref: x2 (Hm7) Em Bez milosti jos lome me noci ove lude, Hm G i za prevare tvoje meni sude, Adim F# Hm (H7) samo da dobro si ti, a meni kako bude... |
@EmirTotic
Sinko ovde mi je sumnjiv taj tvoj A-dim?! Ostavicu temu otvorenu da vidimo da li ce se javiti jos neko pa da vidimo koji je pravi akord. mislim da ide F-dim(bass Cis)-Fis7-Hm....znaci ovako: -------------------------------------------------------- Em-------F-dim(bass Cis)-Fis7--------------Hm-- samo da dobro si----------ti, a meni kako bude... ------------------------------------------------------------- F-dim odsvirati u osnovi(F,G#,H,D) |
Trenutno vrijeme na Forumu 10:37 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org