![]() |
yamaha psr 9000 ne "vidi" hdd
kao sto sam u naslovu stavio,idem na load,nista,ne vidi hard,iako je unutra,prikljucen.izvadio sam ga,5gb ibm, i stavio u drugu psr9000,radi bez greske.verzija 3 je u pitanju,pokusao sam ponovo instalirati,op.system,ali opet nista, nema hdd-a.prikljucio sam i sa vanjski scsi hdd,vidi ga,trazi mi format,pritisnem format,izbaci nerror.imal li tko kakvu ideju,sta bi moglo biti.hvala
|
**
Kolega,vi ste aktivirali ,,HD sleep,,Opciju.
Udzite u menü i deaktivirajte to polje. Napamet ne znam koji je redosled ali pogledajte u uputstvu ....ako se ne budete snasli.....moracu ja da prelistam knjigu;) |
Uh,Gega majstore, pa to bi bilo sjajno,ako je do toga ,nazalost nemam knjigu,a i slab sam sa stranim jezikom pa bih te zamolio da pogledas.Unaprijed zahvaljujem.
Darko |
To bi trebalo da je negde u menijima dugmeta disk ili utility.
Piše tako hd sleep. Al ja mislim da je nešto drugo . Psr 9000 pozna disk do 8 giga pa tako trabaju i particije biti podeljene. ja sam imao od 20gb ali pozna samo 8. Sad vidim da je disk od 5gb Ovaj sleep bi trebao biti vreme kada disk odlazi u standby tj. mirovanje. Kod mene je bilo namešteno na never jer nisam hteo da kasni pozivanje podataka sa diska recimo kad ode u mirovanje ti odabereš nešto sa harda on prvo pokrene hard pa onda učita,pa je ovo smanjilo vreme učitavanja. |
Trenutno vrijeme na Forumu 03:36 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org