![]() |
Korg pa800 pucketanje pri promenu ritma
Zamolio bih vas,da mi pomognete kako da podesim aranžer pa800 da kad prebacim jedan ritam u drugi tad mi na ozvučenje ,,pukne,, ali samo kod određenih ritmova -možda je stvar samo u efektu.
l.p.;) |
Cekajte vi hocete kad promenite ritam da na ozvucenje se cuje ono "Cp" .... pucketanje ?! :confused:
Ili ste mozda pogresili u pisanje, neznam zasto bi iko hteo to da se cuje ? |
ne ,covek ima ocigledno problem ,kad prebaci sa jednog ritma na drugi...pukne mu na raglasu..to se i meni desavalo..to je ja mislim do seta bubnja..pozdrav
|
Ne<to je zbog efekta na boji tog ritma na koji prebacis.
|
To se desava ukoliko taj sempl ili ti drumm kit nije dobar, ili mu treba vise memorije da ucita ritam sa tim drummkitom, da bi promenio ritam moras da zaustavis aranzer i onda prebacis ritam da ne bi doslo do pucanja.
|
Kontam da je to logicnije ..... ali zasto covek pise nejasno, nabrzinu, ni tacke ni nista. Ocito bitnije je otvoriti temu nego jasno izneti svoj problem u nju. Pravilo br. 4 govori drugacije ali se nekako slabo postuje.
|
Kod mene se to desava samo kad hocu da promenim boju dok jos sviram, drumm kit mi nije nikad pravio probleme.
|
Problem je do efekta na nekoj traci u ritmu ili upper-u. Smanjiti ili promeniti ga...:)
|
Korg pa 800 pomoč
Izvinjavam se ako nisam jasnije postavio pitanje za korga pa800.Nego problem je sledeči,ako sviram iz jednog ritma i prebacim u svirki na drugi ritam,znači da nikako ne stanem,onda se samo kod određenih ritmova pojavi u momentu greška,da malo ,,pukne,,na razglasu.Znam da sam svoj set sastavio od više različitih setova,možda je tu problem.......
|
Trenutno vrijeme na Forumu 02:42 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org