![]() |
Pjesme JV uz sporiji sa ritam
Imam u svom repertuaru par pjesama Juznog Vetra.Momentalno trazim poznatije pjesme muskih izvodjaca JV u sporijem sa ritmu kao naprimjer,Sinan Sakic -Pokloni poljubac prijatelju starom. Jedno 4-5.Ako moze neko da mi pomogne oko toga bio bi mu zahvalan.
|
Sklonite case sa stola, Kad se vrate skitnice, Hajdemo dalje moja tugo, Oprostajna pesma, Gde si sada leptirice moja, Vidis li onu reku zelenu, ako mislis na sa-sa ritam, onda to nije taj ritam.
|
Mislio sam sa -sa ritam i to malo sporiji jel.Ili Jv beat.To je takodjer sa-sa jel tako.Imam ovako Pokloni poljubac prijatelju starom Sinan- Mi smo bili jedan zivot i kockar-Mile.Treba mi jos par.Sklonite case-sinan moze i ta.Nesto od kemala malovcica????Hvala
|
oko neki beat ok, ili orijental, od kemala sto se sa sa tice imas ozeni me babo moj, moze i snezana mada je vise grcki ali kul, imas od sinana u sa-sa casa po casa i reci caso
|
Kemal Malovcic - Zaljubljeni ostavljeni rastavljeni,Cvetaju lipe,Vrati mi srecu devojko!¨
Sinan Sakic - Gradom se sapuce,Nije sreca u bajkama,Onaj je prosla bez bola,Trazis mnogo od zzivota! Mile Kitic - Ostavljas me,Ruzni snovi nestanite,Jasmina,Lazu me zelene oci,Ne pitaj me zaplakaces! |
Mile Kitić - Mi smo bili jedan život
Dodato: Hej vi hitri beli dani Dodato: Hej vi hitri beli dani probaj... Dodato: Sinan Sakić -Javi mi se |
Trenutno vrijeme na Forumu 07:28 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org