![]() |
Korg pa 500 i volume pedala
Kupio sam volume pedalu , pratece kablove ... Sta se desava... Spojio sam sve kako treba , ali kako da namestim da mi pedala smanjuje desnu ruku a ne ceo aranzer? Hvala unapred
|
Zar nebi trebalo to odradit u postavkama miksera i ekvilajzera?
Iskreno,već sam i zaboravio...pa se ne ljutite na mene starca...:D |
Neznam druze... Da znam ne bih trosio tastauru za kuckanje
:) |
I to što kažeš....
Ajd, ako ti nije problem....sačekaj koji sat....da vidim na klavijaturi...hbga...neznam napamet, a nemam je kraj sebe.... Ako u međuvremenu ne dobiješ odgovor... |
Ok, no sikiriki ;)
|
pedala pa 500
Pozdrav kolega evo to bi trebalo da se odradi ovako ako ne grješim:Global/controiiers/pedal-footswitch/-(označiš strelicu) otvara ti se meny Assignable Function/i tamo izabereš funkciju koja ti odgovara,ako griješim verovatno če kolege da me isprave.
|
Sa volume pedala nece to moci. Jedino ako ta pedala nije i Expression pedala pa kao takva je prikopcas u globalu i dodelis joj funkcija Keyboard Expression.
Inace volume pedala primi citavi izlazni signal i takav ga stisa i pojaca. P.S. Jedino ako nisi u mogucnosti da je zamenis mozes razdvojiti boje u panoramu na L a ritam sekcija na R pa u nju prikopcas kabal iz L izlaza a onaj iz R direktno na miksetu. |
zanima me koliko odprilike kosta volume pedala za pa 500
|
Nema tu za pa500 ili konkretno za koji model pedala.
Volume je volume.... A inace to mozes proveriti u boli koju radnju ali izmedju 50tak i 100 eura nacices sigurno dobru. ;) |
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 19:01 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org