![]() |
Problem sa hladjenjem na Toshibi C660-127!!!
Pozdrav svima.Imam jedan veliki problem na laptopu a ne znam kako da ga resim.Naime kupio sam Toshibu i posle mesec dana pocela je da se pregrejava.Sada me zanima da li je to neki hardverski ili softverski problem.Dali bi pomoglo nesto da oborim sistem i da ponovo sve instaliram ispocetka.Veoma mi je hitno.Unapred zahvalan.
|
Jesi li sta dodavao od komponenata ?
|
Nista nisam dodavao.Racunam da nije mogao da napuni prasinu za mesec dana.Nigde ga nisam nosio van kuce.I to je uglavnom bio postavljen na staklenom stolu ili na drvenom.
|
Da li igras neke igrice ili radis u programima koji zahtevaju maximalnu iskoriscenost graficke kartice...? obicno zna da se zbog toga pregrejava...
|
On uopste ne ukljucuje hladjenje ni kada se pali,znaci oupste.Ja sam onda kupio Culer i sada kada sam npr na netu on se ne zagreva mnogo ali kada radim nesto malo zahtevnije on se posle nekih desetak minuta iskljuci.Da nije mozda otisao hladnjak?
|
Skini si program Everest pa pogledaj tocno gdje ti dolazi do zagrijavanja...dali se grije maticna, procesor ili hard..
|
ako ne uklapa ventilator onda je tu i problem sad dali je ventilator crko ili je slab kontakt pogledaj malo ili daj nekom ko se razume u elektriku da vidi sta je sa ventilatorom za hlađenje
|
Hvala svima na odgovorima.Dugo nisam bio kuci pa nisam video ovo.Najbolje cu ga odneti u servis pa ce mo videti za kasnije.Kupio sam onaj kuler za laptop tako da se sada mnogo manje greje.Pooozzz
|
Meni se na hladnjaku za mesec dana nakupilo toliko prašine da je crkavao
skine se ventilator i na izlazu ima rešetkasti hladnjak .Kod mene se napravio filc od prašine. |
Odneo sam ga na servis pa ce mo videci sta ce sad da urade.Tema moze u LOCK.Hvala svima.Pozzz.:)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 01:23 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org